Ay'da NASA'nın sakladığı doğal olmayan yapı ortaya çıktı: Uzaylıların kanıtı olabilir

Ay'da NASA'nın sakladığı doğal olmayan yapı ortaya çıktı: Uzaylıların kanıtı olabilir
Ay'da NASA'nın sakladığı doğal olmayan yapı ortaya çıktı: Uzaylıların kanıtı olabilir

Komplo teorisyenleri ve ünlü Youtube kanalı SecureTeam10'in söylediklerine göre, fotoğraflarda görülen şey uzaylılar tarafından inşa edilmiş bir Ay yapısını ortaya koyuyor.

UFO avcıları ve komplo teorisyenleri Ay'ın yüzeyinde yükselen bu yapıyı doğal olmayan yollarla oluşmuş bir nesne olarak kabul ediyorlar. NASA'nın uzaylıları gizlediğini her fırsatta dile getiren tartışmalı Youtube kanalı SecureTeam10 ise radikal bir iddiada bulundu.



Görüntüler, son yedi yıldır Ay'ın etrafında dönen Nasa Ay Keşif Orbiteri tarafından çekildi. SecureTeam10 ve UFO avcıları uydudan alınan ve farklı açıdan disk benzeri bir nesne gösteren bir dizi fotoğraf yayınladı. Olağan dışı yapının ayın yüzeyinin farklı noktalarında göründüğünü iddia ettiler; bu da nesnenin hareket ettiğini düşündürdü. Komplo teorisyenleri ayrıca, doğal olmayan kenarları olan, insan yapımı üçgen biçiminde görünen bir krateri gösteren başka bir Ay resmine de dikkat çekti.Bu mükemmel şekilli üçgenin gizemli bir şekilde kaybolduğunu söylediler.



Grup, ayın yüzeyini taramak için Google Earth'e benzer bir haritalama aracı olan Google Moon'u kullandı. UFO Araştırmaları El Kitabı'nın yazarı Nigel Watson, MailOnline'a verdiği demeçte şunları söyledi: "Ay'daki Gizemli Yapılar onlarca yıldır bizi büyülemiştir. Popüler hayal gücünün en çarpıcı görüntülerinden biri, Stanley Kubrick'in 2001: A Space Odyssey'deki Ay'daki astronotlar tarafından keşfedilen Monolit'tir. Günümüzde ay ışığında yapay yapıların kanıtı olduğu iddia edilen görüntüler o kadar etkileyici değil; çünkü doğal yapılardan ve güneşin aydınlattığı yollardan kaynaklandığı söylenebilir."













Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >