Aydın Ağaoğlu: 'Hassas bir karar'

Sokağa çıkma yasağı sonrası büyük kalabalıklar oluştu.
Sokağa çıkma yasağı sonrası büyük kalabalıklar oluştu.

GZT, sokağa çıkma yasağını uzmana sordu. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, karar sonrası oluşan yoğunluğa değindi. Kararı, stok yapılmaması yönünde uyarıda bulunulan vatandaşlar için hassas olarak yorumladı. Aydın Ağaoğlu mesai bitmeden verilebilecek bir yasak kararının daha doğru olacağını ifade etti.

GZT, sokağa çıkma yasağı sonrası oluşan market-fırın yoğunluğunu uzmana sordu. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, kararı ve zamanlamasını değerlendirdi.

Aydın Ağaoğlu, kararın zamanlamasına atıfta bulunarak bu kararın birçok farklı açıdan sorun oluşturabileceğini ifade etti. Ağaoğlu, oluşan yoğunluk sonrası koronavirüs bulaşma ve sosyal mesafe ihlal durumlarının daha yüksek bir ihtimalle gerçekleşebileceğini ifade etti.

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu.
Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu.

'Hassas bir karar'

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, stok yapılmaması yönünde uyarılan vatandaşlar için hassas olarak yorumladığı kararı daha makul saatler içerisinde yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Ağaoğlu, mesai saatleri içerisinde açıklanacak bir yasağın daha makul olacağını belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >