Aynı gün hem soğan doğrayıp hem toplantıdan toplantıya koşmak zorunda kalan başarılı kadınların ortak özellikleri

Aynı anda onlarca role bürünmek zorunda kalan başarılı kadınların ortak özellikleri!

Dünyada “kadın olmak” kavramı hem kelime anlamıyla hem maneviyatıyla oldukça zor. Hele büyük şehirlerde yaşamaya mahkumsanız, maruz kaldığınız çok sayıda problem olabilir. Tüm bu zorluklara rağmen, kadınların rolleri yaşları ilerledikçe büyür. Önce kız çocuğu olmanın sorumluluklarını taşırsınız; sonra evli bir kadın, sonra işçi, bir gün işveren, bir gün eş ve bir gün anne. Roller ne kadar büyürse büyüsün, sorumluluklar ne kadar artarsa artsın; güçlü kadınlar hem yaşamdaki rollerinde hem iş hayatında “en iyi” olmayı başarabilirler. Herkesin hayranlıkla baktığı başarılı kadınların neredeyse hepsi ortak özelliklere sahip. Sizler de, başarı dolu bu ortak noktaları hayatınızda rehber edinebilirsiniz. İşte aynı anda onlarca role bürünmek zorunda kalan başarılı kadınların ortak özellikleri!
Aynı anda onlarca role bürünebilirler
Kadınlar aynı anda birçok role bürünebilir; hem anne, hem iş kadını hem ev hanımı olabilirler.
Aynı anda onlarca role bürünebilirler Kadınlar aynı anda birçok role bürünebilir; hem anne, hem iş kadını hem ev hanımı olabilirler.
Risk almazdan korkmazlar
Bir risk üstüne saatlerce, günlerce ve hatta aylarca düşünmek hiçbir başarılı kadının özelliği olamaz. Başarılı kadınlar risk almayı sever ve her zaman cesur davranırlar.
Risk almazdan korkmazlar Bir risk üstüne saatlerce, günlerce ve hatta aylarca düşünmek hiçbir başarılı kadının özelliği olamaz. Başarılı kadınlar risk almayı sever ve her zaman cesur davranırlar.
Yaptıkları her işi sahiplenirler
Kadınlar yaptıkları her işi çocukları gibi sahiplenir; bu, onların başarılı olmalarının en büyük nedenidir.
Yaptıkları her işi sahiplenirler Kadınlar yaptıkları her işi çocukları gibi sahiplenir; bu, onların başarılı olmalarının en büyük nedenidir.
İnanırlar!
"İnanmak, başarmanın yarısıdır" sözü bir klişe olsa da, fazlasıyla doğru ve gerçek. Kadınlar, bunu çok iyi yapıyorlar; onlar yaptıkları her işi sahiplenip başarıya ulaşacağına inanıyorlar. İşlerine duydukları inanç sayesinde de gerçekten başarıya ulaşırlar.
İnanırlar! "İnanmak, başarmanın yarısıdır" sözü bir klişe olsa da, fazlasıyla doğru ve gerçek. Kadınlar, bunu çok iyi yapıyorlar; onlar yaptıkları her işi sahiplenip başarıya ulaşacağına inanıyorlar. İşlerine duydukları inanç sayesinde de gerçekten başarıya ulaşırlar.
Doğru iletişim yollarını bilirler
İletişim kurmak onların işidir; en olumsuz durumlarda dahi sakince ortalığı yatıştırıp ortak noktayı bulurlar.
Doğru iletişim yollarını bilirler İletişim kurmak onların işidir; en olumsuz durumlarda dahi sakince ortalığı yatıştırıp ortak noktayı bulurlar.
Kendilerine vakit ayırırlar
İş hayatları ne kadar yoğun olursa olsun kendilerine vakit ayırırlar. Spor yapmayı ihmal etmez, beslenme düzenlerine de oldukça dikkat ederler. Kendilerine vakit ayırıyor olmaları, onların iş hayatında daha çok başarılı olmasına yardımcı olur.
Kendilerine vakit ayırırlar İş hayatları ne kadar yoğun olursa olsun kendilerine vakit ayırırlar. Spor yapmayı ihmal etmez, beslenme düzenlerine de oldukça dikkat ederler. Kendilerine vakit ayırıyor olmaları, onların iş hayatında daha çok başarılı olmasına yardımcı olur.
Her zaman bakımlıdırlar
Başarılı kadınlar, aynaya baktıklarında mutlu olmak istediklerinden kişisel bakımlarını da ihmal etmezler. Hiç vakitlerinin olmadığı zamanlar da bile, kendilerine vakit yaratabilirler.
Her zaman bakımlıdırlar Başarılı kadınlar, aynaya baktıklarında mutlu olmak istediklerinden kişisel bakımlarını da ihmal etmezler. Hiç vakitlerinin olmadığı zamanlar da bile, kendilerine vakit yaratabilirler.
Değer verdikleri şeyleri ihmal etmezler
Başarılı kadınlar kısıtlamaları sevmez; onlar için değerli bir şeyler varsa, her daim hayatlarının baş rolünde bulunur.
Değer verdikleri şeyleri ihmal etmezler Başarılı kadınlar kısıtlamaları sevmez; onlar için değerli bir şeyler varsa, her daim hayatlarının baş rolünde bulunur.
Atik ve hızlıdırlar
Aynı anda hem ev hem şirket işleriyle ilgilenebilirler.
Atik ve hızlıdırlar Aynı anda hem ev hem şirket işleriyle ilgilenebilirler.
Yaşları kaç olursa olsun başarı devam eder
Onların hayatında "yaş sınırı" yoktur; her daim başarıya ve ileriye dönük işler yaparlar.
Yaşları kaç olursa olsun başarı devam eder Onların hayatında "yaş sınırı" yoktur; her daim başarıya ve ileriye dönük işler yaparlar.
Sosyal hayatları renklidir
Başarılı kadınların sosyal hayatları da oldukça geniş, eğlenceli ve renklidir. Genelde kendi karakterlerine benzer, kendi kariyerlerine eş değer kişilerle arkadaşlık edip sosyalleşmeyi ihmal etmezler.
Sosyal hayatları renklidir Başarılı kadınların sosyal hayatları da oldukça geniş, eğlenceli ve renklidir. Genelde kendi karakterlerine benzer, kendi kariyerlerine eş değer kişilerle arkadaşlık edip sosyalleşmeyi ihmal etmezler.
Aynı zamanda çok iyi annelerdir
Tüm bu yoğunluğun arasında evlerini, eşlerini ve çocuklarını da asla ihmal etmezler.
Aynı zamanda çok iyi annelerdir Tüm bu yoğunluğun arasında evlerini, eşlerini ve çocuklarını da asla ihmal etmezler.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >