Aynı sınıfta okuyup aynı projede yer alan isimler

Aynı sınıfta okuyan ünlüler

Okul sıralarında birlikte dirsek çürütüp aynı sette kamera karşısına geçmek çok farklı bir duygu olsa gerek.

Ünlü oyuncuların çoğu, yıllar evvel konservatuar sıralarında dirsek çürütüp iyi bir oyuncu olmanın ilk temellerini atmıştı.

O yıllarda sınıf arkadaşı olan bazı sanatçılar, yıllar sonra aynı projede kamera karşısına geçmişti. Sizler için, üniversitelerin tozlu öğrenci yıllıklarını açtık ve yıllar sonra aynı projede yer alan sınıf arkadaşı oyuncuları sıraladık.

Zeyno Günenç - Volkan Severcan
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuarı'nda Tiyatro okuyan iki oyuncu, aynı sınıfta öğrenciydi. Yıllar sonra Çocuklar Duymasın projesinde yeniden bir araya geldiler. Hem de eşi oynayarak.
Zeyno Günenç - Volkan Severcan Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi İstanbul Devlet Konservatuarı'nda Tiyatro okuyan iki oyuncu, aynı sınıfta öğrenciydi. Yıllar sonra Çocuklar Duymasın projesinde yeniden bir araya geldiler. Hem de eşi oynayarak.
Arda Öziri - Burak Altay
Arda Öziri ve Burak Altay, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun oldular. Kardeş gibi büyüyüp birbirlerinin canı oldular. İlk ve en önemli işleri olan Kampusistan dizisinde de birbirlerinin üniversite arkadaşı rolüyle kamera karşısına geçtiler. Motor kazasında kaybettiğimiz Arda Öziri'yi rahmetle anıyoruz.
Arda Öziri - Burak Altay Arda Öziri ve Burak Altay, Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun oldular. Kardeş gibi büyüyüp birbirlerinin canı oldular. İlk ve en önemli işleri olan Kampusistan dizisinde de birbirlerinin üniversite arkadaşı rolüyle kamera karşısına geçtiler. Motor kazasında kaybettiğimiz Arda Öziri'yi rahmetle anıyoruz.
Aylin Kontente - Onur Buldu - Uğur Bilgin
Onlar da Dokuz Eylül'den mezun olmuşlardı. Herkesin Güldür Güldür'ün Burcu'su, Bilal'i ve Mesut'u olarak benimsediği bu 3 isim, okul yıllarını birlikte geçirmişlerdi.
Aylin Kontente - Onur Buldu - Uğur Bilgin Onlar da Dokuz Eylül'den mezun olmuşlardı. Herkesin Güldür Güldür'ün Burcu'su, Bilal'i ve Mesut'u olarak benimsediği bu 3 isim, okul yıllarını birlikte geçirmişlerdi.
Öner Erkan - Rıza Kocaoğlu
Çukur dizisinin Selim'i ve Aliço'su onlar. Dönemleri farklı olsa da, konservatuarı birlikte okumuşlardı. Ah Dokuz Eylül, sen kimleri mezun etmişsin? İki oyuncu yıllar sonra, hem Organize İşler hem de Çukur'da bir araya gelmişti.
Öner Erkan - Rıza Kocaoğlu Çukur dizisinin Selim'i ve Aliço'su onlar. Dönemleri farklı olsa da, konservatuarı birlikte okumuşlardı. Ah Dokuz Eylül, sen kimleri mezun etmişsin? İki oyuncu yıllar sonra, hem Organize İşler hem de Çukur'da bir araya gelmişti.
Gözde Kansu - Rıza Kocaoğlu
Artık söylemeye gerek yok sanıyoruz. Fotoğrafta gayet güzel anlatıyor. Dokuz Eylül mezunuydular ve İçerde dizisiyle birlikte kamera karşına geçtiler.
Gözde Kansu - Rıza Kocaoğlu Artık söylemeye gerek yok sanıyoruz. Fotoğrafta gayet güzel anlatıyor. Dokuz Eylül mezunuydular ve İçerde dizisiyle birlikte kamera karşına geçtiler.
Yasemin Yalçın - Demet Akbağ
İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun olan iki oyuncu, birlikte aynı reklam filminde oynamış yetmeyip bir de aynı dizi setini ve tiyatro sahnesini paylaşmışlardı. Onların dostlukları her zaman çok ayrı olmuştu.
Yasemin Yalçın - Demet Akbağ İstanbul Belediye Konservatuarı'ndan mezun olan iki oyuncu, birlikte aynı reklam filminde oynamış yetmeyip bir de aynı dizi setini ve tiyatro sahnesini paylaşmışlardı. Onların dostlukları her zaman çok ayrı olmuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >