Ayrılıktan sonra zor günler yaşayan genç oyuncu kaza geçirdi!

Hande
Hande

Ayrılıktan sonra zor günler geçiren oyuncu Hande Doğandemir, bir polisi canlandırdığı 'Can Kırıkları' dizisinin setinde kaza geçirdi.

Oyuncu Mert Fırat'la ayrıldıktan sonra yakın çevresine zor günler geçirdiğini söyleyen Hande Doğandemir, başrolünü oynadığı 'Can Kırıkları' dizisinin çekimleri sırasında kaza geçirdi.

'Polis Leyla' karakterini canlandıran oyuncu Doğandemir, aksiyon sahneleri sırasında dengesini kaybedip düştü. Ekip tarafından hastaneye kaldırılan oyuncunun ayak bileğini kırdığı ortaya çıktı. Hande Doğandemir, sete iki hafta ara verdi. Aksiyon sahnelerinde ise altı hafta yer almayacak.

Yarın nikah masasına oturacak!
Hande Doğandemir, 1,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Mert Fırat'tan geçtiğimiz Mart ayında ayrıldı. Doğandemir'le ayrıldıktan kısa bir süre sonra İdil Fırat'la nişanlanan Mert Fırat, yarın Çeşme'de nikah masasına oturacak.
Yarın nikah masasına oturacak! Hande Doğandemir, 1,5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Mert Fırat'tan geçtiğimiz Mart ayında ayrıldı. Doğandemir'le ayrıldıktan kısa bir süre sonra İdil Fırat'la nişanlanan Mert Fırat, yarın Çeşme'de nikah masasına oturacak.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >