"Baba yetiş yine başladı"

"Baba yetiş yine başladı"​
"Baba yetiş yine başladı"​

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel’in önceki gün damadı tarafından öldürülmesine ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı.

Önceki gün, Kızından gelen telefon üzerine damadıyla konuşmak için kızının evine giden Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, öfkeli damadının kurbanı oldu. Katil damatın ise halen firari olduğu bildirildi.

Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel, kızından gelen "yine başladı baba" telefonu üzerine önceki akşam saat 19.50 sıralarında kızı ve damadıyla konuşmak üzere Başakşehir Yunus Emre Caddesi Saka Sokak No:33'te bulunan evlerine gitti. Kızına şiddet ve hakaret uygulayan öfkeli damadı Cemil Yavuz Karanfil ile konuşmak istedi. Kayınpederinin yanında bile hakaretlere devam eden damat, daha sonra öfkesine hakim olamadı.

Mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla salona gelen damat, kayın pederi olan Yeni Akit Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kadir Demirel'i bıçakla ağır yaraladıktan sonra, kaçmak isteyen eşi Esma Karanfil’i de aynı bıçaklayarak yaraladı. Damat daha sonra olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Demirel olay yerinde hayatını kaybederken, kızı Esma Karanfil ise Bağcılar'da özel bir hastanede tedavisi devam ediyor.

Bundan 4 ay öncede kızı Esma Karanfil'in, kocası Cemil Yavuz Karanfil'den şiddet gördüğü ve babasının evine gittiği belirtildi. Büyüklerin araya girmesi sonucu barıştılar. Demirel'in cesedi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Dün öğle saatlerinde Esma Karanfil'in kaldırıldığı Medipol Mega Üniversite Hastanesi, Karanfil'in sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Açıklamada yoğun bakımda olduğu belirtilen Karanfil için, "Genel durumu kritik olan Esma Karanfil acilen ameliyata alınmıştır. Başarıyla gerçekleşen cerrahi müdahale sonrasında hasta yakın takip amacıyla yoğun bakıma alınmıştır. Şu an itibari ile hayati tehlikesi devam etmekle birlikte genel durumu stabildir" dendi.

Kaynak: Sabah

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >