Babası tarafından kabul edilmeyen Tayfun'dan sitem dolu paylaşım

Emrah
Emrah

Şarkıcı Emrah'ın küs olduğu oğlu Tayfun'dan sitem dolu bir paylaşım geldi. Küçük çocuklarıyla fotoğraf paylaşan babasına tepki gösteren Tayfun, sosyal medyadan göndermede bulundu.

Türk sinemasında oynadığı rollerle hafızalara kazınan şarkıcı Emrah'ın, ancak yıllar sonra kabullendiği oğlu Tayfun Erdoğan, küs olduğu babası Emrah Erdoğan’a sosyal medya hesabı üzerinden sitemli göndermelerde bulunuyor. Tayfun Erdoğan, babası Emrah'ın sosyal medya hesabından diğer iki çocuğuyla yaptığı paylaşımlara derinden üzülüyor.

Tayfun Erdoğan, Emrah'ın diğer iki çocuğuyla olan fotoğrafına "İşte prensim ile prensesim...Allahım sen ömrümün uzun olmasını nasip eyle evlatlarımı daha çok görebileyim.. Gözümün nuru yavrularım yakışıklı oğlum, güzel kızım... Rabbim size uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah..." notunu eklemesine kırıldı.

Erdoğan, bu gönderiye cevaben, "Bir evladının yüreğini yakıyorsan ben bütün haklarımı ahirete bırakıyorum nasıl olsa orada yapayalnız olacağız. Ve o evlat nasıl bir güzel evlat ki hala daha beddua etmeyen bir evlattır" paylaşımında bulundu.

İşte şarkıcı Emrah ve oğlu Tayfun Erdoğan'ın o paylaşımları

Emrah'ın paylaşımı
Emrah'ın paylaşımı

Tayfun Erdoğan'ın paylaşımı
Tayfun Erdoğan'ın paylaşımı
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >