Bahçeli'den Yenikapı mitingi kararı

Bahçeli Yenikapı mitingine katılacak
Bahçeli Yenikapı mitingine katılacak

MHP lideri Devlet Bahçeli, 7 Ağustos Pazar günü Yenikapı'da düzenlenecek olan Demokrasi Mitingi'ne katılmayı kabul etti. Bahçeli, "7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı’da milletimle birlikte olacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pazar günü İstanbul Yenikapı'da düzenlenecek ve demokrasi nöbetlerinin sona ereceği mitinge CHP ve MHP liderlerini de davet etmiş, konuşma yapmaları çağrısında bulunmuştu.

Başbakan Yıldırım'la telefonda görüşen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Pazar günü yapılacak olan mitinge katılmayı kabul etti.

- Devlet Bahçeli bu karar sonrası Twitter üzerinden de açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı olarak, aldığım davet uyarınca 7 Ağustos günü İstanbul Yenikapı'da milletimle birlikte olacağım.

Hainlere ve hasım odaklara karşı Türkiye'nin safında duracak, 79 milyonu katılımcı devlet ve siyaset adamlarıyla birlikte kucaklayacağım.

- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yenikapı'daki mitinge katılacağını Twitter hesabından duyuran MHP Lideri Bahçeli'nin tweet'lerini paylaştı.





- Kılıçdaroğlu gitmeyecek ama CHP Yenikapı mitingine katılacak

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davet ettiği Yenikapı mitingine katılmayacağı, mitinge bir CHP heyetinin gönderileceği bildirildi.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >