Bakan Gül'den Pendik'teki magandalarla ilgili açıklama

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül

Pendik'te içinde hamile kadının olduğu araca saldırı olayıyla ilgili konuşan Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Bir hanımefendinin araç içerisinde yaşadığı bu vakayı hiçbir vicdan kabul edemez. Nitekim hakim, savcı, yargı makamları da gereğini yapmıştır. " dedi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül Pendik'te içinde hamile kadının olduğu araca saldırı olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.Gül "Bir hanımefendinin araç içerisinde yaşadığı bu vakayı hiçbir vicdan kabul edemez. Nitekim hakim, savcı, yargı makamları da gereğini yapmıştır" dedi.

  • Ne olmuşu?
  • Pendik D-100 Karayolunda otomobilleriyle seyir halindeyken Yunus Emre Bahçıvan ve 7 aylık hamile eşi Ayfer Bahçıvan 2 kişinin, aracın önünü kesmesi sonucu inmişti. Çiftin içinde bulunduğu aracın yanına gelen şahıslar, aracın aynasını kırarak camlarını kırmaya çalışmıştı. Olay anı ise cep telefonu görüntülerine yansımıştı.
  • Öte yandan saldırgan Hasan Sel ve Hüseyin Sel tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmişti.Şüphelileri kapıda karşılayarak tokalaşan polis memuru ise açığa alınmıştı.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >