Bakan Koca ve Selçuk'tan LGS'ye girecek öğrencilere mesaj

Öğrenciler bugün tüm tedbirler alınarak sınava girdi
Öğrenciler bugün tüm tedbirler alınarak sınava girdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, LGS'ye girecek öğrencilere başarı dileyerek "Saat 13.00 gibi eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz. En zor sorular kolay gelsin" dedi. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ise, "Unutmayın, sınavda yaptıklarınızdan çok daha fazlasısınız siz" mesajını verdi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava giren öğrencilere başarı diledi.

"En zor sorular kolay gelsin"

Koca, Twitter hesabından, "Tüm yurtta sınav merkezlerine beyin göçü başladı. Saat 13.00 gibi eve dönüşte güzel haberler bekliyoruz. En zor sorular kolay gelsin." paylaşımında bulundu.

"Sınavda yaptıklarınızdan çok daha fazlasısınız"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün yapılacak Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava giren öğrencilere sınavda sosyal mesafeyi korumaları ve evde olduğu gibi rahat soru çözmeleri tavsiyesini verdi.

Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Günaydın çocuklarım. Sokakta oynarken nasıl koruyorsanız sosyal mesafenizi sınavda da öyle koruyun, evde ders çalışırken nasıl rahat çalışıyorsanız öyle rahat çözün soruları. Unutmayın, sınavda yaptıklarınızdan çok daha fazlasısınız siz. Başarılar diliyorum. Yolunuz açık olsun" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >