Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'ndan set ziyareti

​Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu.
​Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan başrollerini Mesut Akusta, Uğur Yücel, Engin Öztürk ve Hande Doğandemir'in paylaştığı, çekimleri Alanya'da devam eden Yüzleşme setini ziyaret etti.

Kanal D ekranlarında başlaması beklenen Yüzleşme dizisinin çekimleri Alanya'da devam ediyor. Mesut Akusta, Hande Doğandemir ve Engin Öztürk gibi usta isimleir buluşturan dizinin setine Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ziyarete gitti. Settekilerle Bakan Çavuşoğlu'nun samimi sohbeti dikkat çekti.

Hatıra fotoğrafı çektirdiler

Kanal D’nin T Company imzalı, yapımcılığını Bülent Turgut’un üstlendiği yeni dizisi ‘Yüzleşme”nin tanıtım filmleri de yayınlanmaya başladı. Senaryosunu Altuğ Küçük’ün İsa Yıldız ve Pelin Karamehmetoğlu ile birlikte yazdığı, yönetmen koltuğunda Ömer Faruk Sorak ve Burak Arlıel’in oturduğu dizide Masal karakterini canlandıran Hande Doğandemir dikkatleri üzerine çekti.

İşte o tanıtım filmi;

Dizinin konusu

  • Yüzleşme dizisinin bir intikam hikayesi üzerine kurulu kriminal drama türünde olacak. Yüzleşme dizisi çiçek ve koku üretimi ile ünlü Kalender kasabasında geçecek. Kasabada tüm sırlar yavaş yavaş ortaya çıkacak ve herkesin hayatı tamamen değişecek.

Yüzleşme dizi ekibi.
Yüzleşme dizi ekibi.

Dizinin çekimleri 10 Ocak günü başladı. Güçlü bir kadroya sahip olan diziyse şimdiden merak konusu oldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >