''Bakıcıydım, kendim bakılacak duruma geldim''

Dinara Alymkulova
Dinara Alymkulova

Antalya'da elektrikli bisiklete arabanın çarpması sonucu yaralanan Kırgızistan vatandaşı Dinara Alymkulova'nın başına gelmeyen kalmadı.

Antalya’da, yolcu olarak bulunduğu elektrikli bisiklete otomobilin çarpması sonucu yaralanan Kırgızistan uyruklu Dinara Alymkulova, sağ ayağını bilekten kaybetmeyle karşı karşıya kaldı. Bakıcılık yaparken, bakılacak duruma düşen genç kadın, önce işini sonra da nişanlısı tarafından terkedildi. Genç kadın, güvenlik kamera görüntüsüne rağmen kendisine çarpan sürücünün bulunamamasına tepki gösterdi.


"Şu an yürüyemiyor"
Dinara Alymkulova, 7 ay önce Antalya’ya çalışmak için geldiğini ve 92 yaşında bir avukata bakıcılık yaptığını söyledi.
28 Temmuz akşamı saat 23.50’de elektrikli bisikletle yolda ilerlerken bir otomobilin kendilerine çarpıp kaçtığını anlatan Alymkulova, "Durmadı bile kaçtı. Aynası kaza yerinde kaldı. Biz 3 kişi yere savrulduk. Hiçbir şey hatırlamıyordum sabah gözlerimi açtığımda hastanedeydim. Sağ ayak bileğimden ameliyat geçirdim. Topuğumun üzerinden araba geçmiş. Topuk alt açıldığı için son bir ameliyata daha gireceğim.Yürüyemiyorum" dedi.


"Gece yarısı sokakta kaldı"
Taburcu olduktan sonra nişanlısının evine geldiğini dile getiren Alymkulova, "Kardeşimle nişanlım telefon yüzünden tartıştı. Bir saat sonrada bize evi boşaltmamızı yoksa polis çağıracağını söyledi. Biz gece yarısı sokakta kaldık. Tanıdığımız bir Kırgız ablamız vardı bizi yanına aldı. Ayağım sağlam olsa ben çalışıp paramı kazanıyordum. Ama şimdi kimse bana iş vermez. Başkasının yardımıyla yürüyorum" ifadelerini kullandı.

Bakıcıydım, kendim bakılacak duruma geldim
Kendilerine çarpan otomobil sürücüsünün kamera görüntüleri olmasına rağmen bulunmadığını ileri süren Alymkulova, "Bize otomobiliyle çarpan kişiden hala haber yok. Bulunacağından da emin değilim. Adam bize çarptı gitti, durmadı bile. Bize çarpan aracın güvenlik kamera görüntüleri de var. Ama aracı bulamadık. Zaten zor iş buluyordum, şimdi ayağım böyle olunca mağdur oldum. Bakıcıydım, kendim bakılacak duruma geldim" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >