Bakımlı haliyle akıllara kazınan ünlü oyuncunun makyajsız hali şoke etti!

Burcu Biricik
Burcu Biricik

Ekranlarda sürekli makyajlı görmeye alışık olduğumuz Burcu Biricik'in makyajsız halini görenler, ünlü oyuncuyu tanımakta zorlandı.

Ekranlarda bakımlı haliyle görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu Burcu Biricik'in son halini görenler, gözlerine inanamadı. Son olarak '8. Gün' dizisinde rol alan ünlü oyuncu, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Ekran önünde her daim bakımlı olan Biricik'in makyajsız halini görenler tanıyamadı.

''İş dışında sıfır makyaj dolaşıyorum'' 
Ekranlarda bakımlı haliyle görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu Burcu Biricik'in makyajsız hali, görenleri şaşırttı. Yüzünde nemlendirici krem dışında bir şey olmayan oyuncu, "İş dışında sıfır makyaj dolaşıyorum. Bu halim beni daha mutlu ediyor" açıklamasında bulundu.
''İş dışında sıfır makyaj dolaşıyorum'' Ekranlarda bakımlı haliyle görmeye alışık olduğumuz ünlü oyuncu Burcu Biricik'in makyajsız hali, görenleri şaşırttı. Yüzünde nemlendirici krem dışında bir şey olmayan oyuncu, "İş dışında sıfır makyaj dolaşıyorum. Bu halim beni daha mutlu ediyor" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >