Bakın güne neyle başlıyor! Canan Karatay TVNET'e büyük sırrını açıkladı

Karatay
Karatay

Prof. Dr. Canan Karatay TVNET canlı yayınında güne nasıl başladığını açıkladı! İşte Karatay sağlığının sırrı

TVNET'te Ayşenur Asuman Uğur'un sunduğu "Sağlık Raporu" programına konuk olan Prof. Dr. Canan Karatay, büyük sırrını açıkladı.

"Kış aylarını sağlıklı geçirmenin sırrı"

                                    Program sunucusu Uğur'un "Güne ne ile başladınız?" sorusuna yanıt veren Karatay, kış aylarını sağlıklı geçirmenin sırrını açıkladı.
"Kış aylarını sağlıklı geçirmenin sırrı" Program sunucusu Uğur'un "Güne ne ile başladınız?" sorusuna yanıt veren Karatay, kış aylarını sağlıklı geçirmenin sırrını açıkladı.
İşte büyük sır!

                                    Karatay, Uğur'un sorusuna şöyle yanıt verdi: "Kış aylarına girdiğimizden ben bugün güne bol limonlu ve kaya tuzlu sıcak kemik çorbasıyla başladım. Kemik suyu bağışıklık sisteminizi korur, tok tutar, dinç tutar, sindirimi düzenler, eklem ve kas ağrılarını güçlendirir."
İşte büyük sır! Karatay, Uğur'un sorusuna şöyle yanıt verdi: "Kış aylarına girdiğimizden ben bugün güne bol limonlu ve kaya tuzlu sıcak kemik çorbasıyla başladım. Kemik suyu bağışıklık sisteminizi korur, tok tutar, dinç tutar, sindirimi düzenler, eklem ve kas ağrılarını güçlendirir."
Su içilecek!

                                    2 yumurta, 10- 15 zeytin, çay ve kahve gibi her şeyi tükettiğini söyleyen Karatay, özellikle su tüketimi konusunda herkesi uyarıyor. Karatay su içmek konusunda kesin uyarılarda bulunarak "Su sevmiyorum diye bir şey yok, içeceksiniz!" diyor.
Su içilecek! 2 yumurta, 10- 15 zeytin, çay ve kahve gibi her şeyi tükettiğini söyleyen Karatay, özellikle su tüketimi konusunda herkesi uyarıyor. Karatay su içmek konusunda kesin uyarılarda bulunarak "Su sevmiyorum diye bir şey yok, içeceksiniz!" diyor.
"Beyinde açlık ve susuzluk merkezi örtüşür"

                                    Karatay, "Vücut yeterli su almadığı zamanlarda, kişide sık sık açlık hissi uyandırır. Özellikle sabah uyandığınızda su tüketimine özen gösterin" açıklamasında bulundu.
"Beyinde açlık ve susuzluk merkezi örtüşür" Karatay, "Vücut yeterli su almadığı zamanlarda, kişide sık sık açlık hissi uyandırır. Özellikle sabah uyandığınızda su tüketimine özen gösterin" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >