Banu Alkan'ın yaşını ortaya çıkardı, mahkemelerde sürünecek!

Banu Alkan
Banu Alkan

Banu Alkan, yaşını ortaya çıkaran Onur Akay'ı mahkemeye verecek!

Onur Akay geçtiğimiz günlerde ünlü şarkıcı Banu Alkan'ın yaşını ortaya çıkardı. Bu duruma çok sinirlenen Afrodit, Akay'ı mahkemeye vereceğini söyledi.

Başı mahkemelerle dertte olan Türk sanat müziğinin ünlü sanatçısı Onur Akay'a, bir dava daha açılıyor.

Diva'dan sonra bu sefer Afrodit, "Sen ne hakla benim özel bilgimi otel resepsiyonundan alıyorsun" diyerek, Akay'ı mahkemeye vereceğini açıkladı.


"Allah İmparator'dan saklasın"

                                    Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Akay, "Diva'dan sonra şimdi de Afrodit beni mahkemeye veriyormuş. Ne diyelim Allah İmparator'dan saklasın inşallah" ifadelerine yer verdi.
"Allah İmparator'dan saklasın" Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Akay, "Diva'dan sonra şimdi de Afrodit beni mahkemeye veriyormuş. Ne diyelim Allah İmparator'dan saklasın inşallah" ifadelerine yer verdi.
"Banu abla 60 yaşında"

                                    "Banu Alkan, rahmetli Oya Aydoğan'dan sadece 1 yaş küçüktür. 1 Nisan doğumlu olduğu için, seneye size yine şaka yapabilir ve 40 yaşına girdiğini falan söyleyebilir. Banu abla seneye 60 yaşına basıyor" açıklamasında bulundu.
"Banu abla 60 yaşında" "Banu Alkan, rahmetli Oya Aydoğan'dan sadece 1 yaş küçüktür. 1 Nisan doğumlu olduğu için, seneye size yine şaka yapabilir ve 40 yaşına girdiğini falan söyleyebilir. Banu abla seneye 60 yaşına basıyor" açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >