Barbaros Şansal sosyal medya paylaşımını inkar etti!

Sosyal medyada Türkiye'ye ve halka hakaret eden modacı Barbaros Şansal, İstanbul'a getirildiği saatlerde vatandaşlar tarafından darp edilmek istendi. Gözaltına alınan Şansal, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Barbaros Şansal'ın, ifadesinde Twitter paylaşımını inkar ettiği söylendi.

Sosyal medya hesabından Türkiye'ye hakaret ettiği görüntülerin yayınlanması üzerine KKTC'den sınır dışı edilen Şansal'ın da bulunduğu Lefkoşa-İstanbul seferini yapan THY uçağı, gece geç saatlerde Atatürk Havalimanı'na indi. Polisler tarafından uçaktan indirilen Şansal, burada kendisine tepki gösteren bazı vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Bu kişilere engel olabilmek için yoğun çaba harcayan polisler, Şansal'ı, polis aracına bindirerek havalimanından ayrıldı.


Barbaros Şansal'a havalimanında saldırı!
Uçaktaki yolcular da tepkiliydi
Şansal'a yolculuk sırasında uçaktaki vatandaşların da tepki gösterdiği öğrenildi. Gözaltına alınan Şansal, çok sayıda polis eşliğinde getirildiği Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şansal, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Uçaktaki yolcular da tepkiliydi Şansal'a yolculuk sırasında uçaktaki vatandaşların da tepki gösterdiği öğrenildi. Gözaltına alınan Şansal, çok sayıda polis eşliğinde getirildiği Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildi. Şansal, daha sonra Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.
Paylaşımı inkar etti!
Reina baskını sonrası "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar İstanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklinde mesaj attığı mesaj ile ilgili soruya Şansal, "Bu tweet bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir tweet görmedim" yanıtını verdi. Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.
Paylaşımı inkar etti! Reina baskını sonrası "İşletmecisi ve tüm çalışanları alevi olduğu için noel baba kılığındaki sünni müslümanlar İstanbul'da silahla insanları taradı, özeti budur" şeklinde mesaj attığı mesaj ile ilgili soruya Şansal, "Bu tweet bana ait değildir. Caps olarak paylaşıldığını gördüm ve hemen hesaplarımı kontrol ettim ve timeline'ım da böyle bir tweet görmedim" yanıtını verdi. Şansal'ın avukatı Efkan Bolaç ise söz konusu ekran görüntüsünde, tweetin Türkiye'den ve henüz saldırı yapılmadan atılmış olarak görüldüğünü dile getirdi.
"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik"
Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara ise Şansal, videonun çarpıtıldığı yanıtını verdi. Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Avukat Efkan Bolaç, Şansal'ın uğradığı saldırı sonrası genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
"Halkı kin ve düşmanlığa tahrik" Çeşitli hakaretlerin yer aldığı video ile ilgili sorulara ise Şansal, videonun çarpıtıldığı yanıtını verdi. Emniyet ifadesini tamamlanan Şansal'ın Türk Ceza Kanunu'nun 216. maddesi uyarınca "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçlaması ile bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Avukat Efkan Bolaç, Şansal'ın uğradığı saldırı sonrası genel sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >