Bardak fırlatma olayı rolünden etti

TRT'nin sevilen yapımlarından "Hangimiz Sevmedik" setinde çıkan kavganın basına yansıması, yapımcı şirketi 2 oyuncu arasında seçim yapmak zorunda bıraktı.

TRT ekranlarına Temmuz ayında merhaba diyen ve yeşilçam filmlerinin bazı hikaye ve oyuncularını konu alan komedi dizisi "Hangimiz Sevmedik", son günlerde dizinin 2 başrol oyuncusu Can Yaman ve Selen Soyder'in bardak fırlatmaya kadar varan kavga olayı ile gündemde.


Hangimiz Sevmedik dizisinde başrol krizi

Kavga sebebi: Tartışma sahnesi
Tartışma sahnesi çeken 2 oyuncudan Selen Soyder, partneri Yaman'a daha yavaş olmasını söyledi. Bu duruma sinirlenen Yaman, kendisini uyaran Soyder'e tepki gösterdi. Olay büyüyerek bardak fırlatmaya kadar ilerledi. Yönetmen Metin Balekoğlu'nun durduğu ikili arasındaki bu çatışma azalmak yerine daha da büyüdü.
Kavga sebebi: Tartışma sahnesi Tartışma sahnesi çeken 2 oyuncudan Selen Soyder, partneri Yaman'a daha yavaş olmasını söyledi. Bu duruma sinirlenen Yaman, kendisini uyaran Soyder'e tepki gösterdi. Olay büyüyerek bardak fırlatmaya kadar ilerledi. Yönetmen Metin Balekoğlu'nun durduğu ikili arasındaki bu çatışma azalmak yerine daha da büyüdü.
Korumayla gelmeye başladı
Soyder, sonraki süreçte sete koruma ile gelmeye başladı. Sebep olarak ise rol arkadaşı Yaman'ı gösterdi. Bu durum da basında geniş yer buldu. Çevresine "Selen'in oynadığı ve karıştırmadığı dizi mi var?" şeklinde tepki gösteren Yaman'ın bu söylemleri de aynı şekilde kendisine yer bulunca yapım şirketi bir karar almak zorunda kaldı.
Korumayla gelmeye başladı Soyder, sonraki süreçte sete koruma ile gelmeye başladı. Sebep olarak ise rol arkadaşı Yaman'ı gösterdi. Bu durum da basında geniş yer buldu. Çevresine "Selen'in oynadığı ve karıştırmadığı dizi mi var?" şeklinde tepki gösteren Yaman'ın bu söylemleri de aynı şekilde kendisine yer bulunca yapım şirketi bir karar almak zorunda kaldı.
"Setin huzurunu sağlamak zorundayız"
Yaman hakkında dava açan Soyder, aynı şekilde diziden ayrılmak istediğini de yapımcı şirkete belirtti. Karşılıklı alınan kararlar ile Soyder'in sözleşmesi fesh edildi. Bu durum da akıllara acaba Itır karakterini kim oynayacak sorularını getirmeye başladı?
"Setin huzurunu sağlamak zorundayız" Yaman hakkında dava açan Soyder, aynı şekilde diziden ayrılmak istediğini de yapımcı şirkete belirtti. Karşılıklı alınan kararlar ile Soyder'in sözleşmesi fesh edildi. Bu durum da akıllara acaba Itır karakterini kim oynayacak sorularını getirmeye başladı?
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >