Başak Dizer: 'Kıvanç'la fotoğraf çekildim'

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ.
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Organize İşler 2 serisiyle karşımıza çıktı. Sinemacılar ve yapımcılarla olan krizin çözülmesinden sonra dün vizyona giren film için özel gösterim yapıldı. Geceye Tatlıtuğ eşi Başak Dizer'le katıldı.

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ilk kez bir komedi filmiyle sevenlerinin karşısına çıktı. Oyuncu, Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nda Adanalı Saruhan Zincir rolünü canlandırdı. Sinema ve yapımcılarla olan krizin çözülmesinden sonra film için özel gösterim yapıldı. Oyuncu karakterinden bahsederken 'ilk kez bir komedi filminde oynadım' dedi.

 Kıvanç Tatlıtuğ.
Kıvanç Tatlıtuğ.

Eşiyle katıldı

Başak Dizer, 'Organize İşler Sazan Sarmalı' gala gecesinde, filmde 'Sarı Saruhan' karakterine hayat veren eşi Kıvanç Tatlıtuğ’u yalnız bırakmadı. Dizer'in sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf oldukça ilgi gördü.

Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ.
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ.

'Kıvanç'tan bir fotoğrafta ben istedim'

  • Eşiyle fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Başak Dizer, "Bir fotoğraf da ben istedim, kırmadı Kıvanç Tatlıtuğ. Kalbim küt küt 'Saruhan'ı ilk kez seyrettim, herkesle beraber (bahis mafyasıymış). Başta Yılmaz Erdoğan ve BKM ekibini ve beni bütün bir film boyunca sıcacık gülümseten, kahkaha attıran bütün değerli oyuncuların emeğine sağlık. Çok emek var, çok tebrikler. Tatlım Ezgi Mola, süper adam Rıza Kocaoğlu, harika Bensu Soral ve Okan Çabalar çok iyisiniz” notunu yazdı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >