Başarılı olmak için iyi notlara ihtiyacınızın olmadığını kanıtlayan ünlüler

genel
genel

Başarılı olmanın en önemli yolu eğitim olduğu düşünülse de pek çok yıldız bunun aksini ispatlıyor.

Herkes, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in dünyanın en zengin iki insanı olmak için üniversiteden ayrılmalarına ilişkin hikayeleri bilir. Onlar kadar ilerleyemeseler de, kendi alanlarında çok başarılı olan birçok isim de bu süreçten geçmiştir. Okulu kendileri için zaman kaybı olarak gören başarılı isimler, okuldan takdir görmese de yaptıkları işlerle dünyanın en başarılı isimleri haline geldiler. Okuldaki başarının bir ölçüt olmadığını kanıtlayan ünlüleri sizler için derledik:

Richard Branson
Kendi iş yerini açmak için 16 yaşında okulu terk etti. Şİmdi Virgin Group'un sahibi olan Richard Branson, dünyanın 30 ülkesinde 200'ün üzerinde şirketin sahibidir.
Richard Branson Kendi iş yerini açmak için 16 yaşında okulu terk etti. Şİmdi Virgin Group'un sahibi olan Richard Branson, dünyanın 30 ülkesinde 200'ün üzerinde şirketin sahibidir.
Drew Barrymore
Üç yaşında oyunculuk sektörüne girdikten sonra çalkantılı bir çocukluğunu geçiren Drew Barrmore, The Guardian'a göre 13 yaşındayken rehabilitasyona gitti ve dışarı çıktığında eğitime devam etmemeye karar verdi. Şimdi ise başarılı bir aktör, yapımcı ve işkadınıdır.
Drew Barrymore Üç yaşında oyunculuk sektörüne girdikten sonra çalkantılı bir çocukluğunu geçiren Drew Barrmore, The Guardian'a göre 13 yaşındayken rehabilitasyona gitti ve dışarı çıktığında eğitime devam etmemeye karar verdi. Şimdi ise başarılı bir aktör, yapımcı ve işkadınıdır.
Jon Snow
Jon Snow, Birleşik Krallık'taki en başarılı TV programcılarından biridir, ancak okulu pek iyi geçmemiştir.
Jon Snow Jon Snow, Birleşik Krallık'taki en başarılı TV programcılarından biridir, ancak okulu pek iyi geçmemiştir.
Carey Mulligan
Guardian'a göre Rada, Central ve Drama Centre London tarafından geri çevrilen Carey Mulligan, şimdi Oscar adayı başarılı bir oyuncu.
Carey Mulligan Guardian'a göre Rada, Central ve Drama Centre London tarafından geri çevrilen Carey Mulligan, şimdi Oscar adayı başarılı bir oyuncu.
Benedict Cumberbatch
Altın Küre ve Oscar adaylıkları kazanan Benedict Cumberbatch, öğrencilik döneminde başarılı bir öğrenci değildi.
Benedict Cumberbatch Altın Küre ve Oscar adaylıkları kazanan Benedict Cumberbatch, öğrencilik döneminde başarılı bir öğrenci değildi.
Russell Brand
İngiliz komedyen, aktör, radyo ve televizyon sunucusu, şarkıcı olan Russell Brand, öğrencilik döneminde birçok kez okuldan atılmıştır.
Russell Brand İngiliz komedyen, aktör, radyo ve televizyon sunucusu, şarkıcı olan Russell Brand, öğrencilik döneminde birçok kez okuldan atılmıştır.
Steven Spielberg
Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden biri olan Steven Spielberg, Güney Kaliforniya Üniversitesi Tiyatro, Film ve Televizyon Bölümü'nden üç kez reddedildi. Yine de, onun dünya çapında bir yönetmen olmasını engelleyemedi.
Steven Spielberg Dünyanın en ünlü yönetmenlerinden biri olan Steven Spielberg, Güney Kaliforniya Üniversitesi Tiyatro, Film ve Televizyon Bölümü'nden üç kez reddedildi. Yine de, onun dünya çapında bir yönetmen olmasını engelleyemedi.
Cameron Diaz
Hollywood'un en çok aranan aktrislerinden biri olan Cameron Diaz, IBTimes'a oyunculuk yapmak için 16 yaşında okulu terk etti.
Şu anda dünyanın en çok kazanan oyuncularından biridir.
Cameron Diaz Hollywood'un en çok aranan aktrislerinden biri olan Cameron Diaz, IBTimes'a oyunculuk yapmak için 16 yaşında okulu terk etti. Şu anda dünyanın en çok kazanan oyuncularından biridir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >