'Başbakanı tehditten' tutuklanan güvercinin kanatları kesildi

'Başbakanı tehditten' tutuklanan güvercinin kanatları kesildi
'Başbakanı tehditten' tutuklanan güvercinin kanatları kesildi

Hindistan Başbakanı Modi'ye yönelik tehdit mesajı taşıyan Pakistan'dan gönderildiği anlaşılan güvercinin yakalanmasının ardından ülkesine geri dönmemesi için kanatlarının kesildiği açıklandı.

Hindistan'ın Pencap eyaletinde Sınır Muhafızları'nın üzerinde Başbakan Narendra Modi'ye yönelik tehdit mesajı taşıyan ve Pakistan'dan gönderildiği sanılan bir güvercini yakalamasının ardından hayvanın ülkesine geri dönmemesi için kanatlarının kesildiği açıklandı.

Sputnik'te yer alan habere göre; Pencap eyaletine bağlı Narot Jaimal Singh Karakolu'nda görevli sınır muhafızları, ayak bileğinde bir kağıt bulunan bir güvercini yakalamıştı. Kağıtta, Hindistan Başbakanı'na hitaben "Modi, bizi 1971'deki aynı insanlar zannetme. Artık her çocuk Hindistan'la savaşmaya hazır" yazılı olduğu görülmüştü.

Yıllardır sınır gerilimi yaşanan Paskitan'dan gönderildiği sanılan güvercini o günden beri bir kafeste tutan emniyet teşkilatına bağlı ismi açıklanmayan bir polis görevlisi, güvercinin kanatlarının kesilmesine karar verildiğini belirtti.


Başbakanı 'tehdit eden' güvercin tutuklandı




Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >