Başı ezilerek öldürülen yönetmen bakın kim çıktı!

Sefa
Sefa

Başı ezilerek öldürülen yönetmen, Yeşilçam'ın en sevilen filmlerinden Hababam Sınıfı'nın oyuncusu çıktı!

Şile'deki evinde başı ezilerek öldürülen ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, İlyas Salman'ın da rol aldığı Hababam Sınıfı Güle Güle filminde Gariban Sefa karakterine hayat vermişti.

Beyzbol sopası sonu oldu!
Bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde Gariban Sefa karakterine hayat veren ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurulup ardından bıçaklanarak öldürüldü.
Beyzbol sopası sonu oldu! Bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde Gariban Sefa karakterine hayat veren ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, Şile'deki evinde başına beyzbol sopası vurulup ardından bıçaklanarak öldürüldü.
Figüran tarafından öldürüldü!
58 yaşındaki ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, evinde başına beyzbol sopası vurularak ve kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Uzun'u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan 19 yaşındaki Osman A. (19)'nın öldürdüğü belirlendi. Osman A., Beylikdüzü'nde polis merkezine giderek teslim oldu. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Figüran tarafından öldürüldü! 58 yaşındaki ünlü yönetmen Mustafa Kemal Uzun, evinde başına beyzbol sopası vurularak ve kalbinden bıçaklanarak öldürüldü. Uzun'u, yönetmenliğini yaptığı bir dizide figüran olarak rol alan 19 yaşındaki Osman A. (19)'nın öldürdüğü belirlendi. Osman A., Beylikdüzü'nde polis merkezine giderek teslim oldu. Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.
Türkiye onu "Gariban Sefa" olarak tanıdı!
Türkiye, Mustafa Kemal Uzun'u bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde canlandırdığı Gariban Sefa karakteri ile tanıdı. İlyas Salman'la birlikte bu filmde rol alan Uzun, oyunculuk performansı ile diğer isimlerden sıyrılmış ve Hababam'ın unutulmaz karakterleri arasına girmişti.
Türkiye onu "Gariban Sefa" olarak tanıdı! Türkiye, Mustafa Kemal Uzun'u bir döneme damga vuran Hababam Sınıfı Güle Güle filminde canlandırdığı Gariban Sefa karakteri ile tanıdı. İlyas Salman'la birlikte bu filmde rol alan Uzun, oyunculuk performansı ile diğer isimlerden sıyrılmış ve Hababam'ın unutulmaz karakterleri arasına girmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >