Basından sır gibi sakladığı kızının son halini görünce çok şaşıracaksınız!

Karadağlı
Karadağlı

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, basından uzak tuttuğu kızıyla ilk kez fotoğraf paylaştı. Zeyno'nun son halini görünce şoke olacaksınız!

Oyuncu Tamer Karadağlı, kendisi gibi oyuncu olanArzu Balkan'la birlikteliğinden doğan kızı Zeyno ile verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı.

Yıllar çabuk geçiyor!

                                    
                                    Kızının en son bebekken fotoğrafını gören hayranları, Zeyno'nun son halini görünce "Yıllar ne çabuk geçiyor" yorumu yaptı.
Yıllar çabuk geçiyor! Kızının en son bebekken fotoğrafını gören hayranları, Zeyno'nun son halini görünce "Yıllar ne çabuk geçiyor" yorumu yaptı.
"Ne ara bu kadar büyüdü?"

                                    Son günlerde "Çocuklar Duymasın" dizisinin yeniden ekranlara döneceği konuşulurken, gözler Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan üzerine çevrildi.  Bu isimlerden Tamer Karadağlı geride bıraktığımız günlerde 11 yaşındaki kızı Zeyno ile çektiği bir fotoğrafı paylaşıp "Ne ara bu kadar büyüdü" notunu düştü.
"Ne ara bu kadar büyüdü?" Son günlerde "Çocuklar Duymasın" dizisinin yeniden ekranlara döneceği konuşulurken, gözler Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan üzerine çevrildi. Bu isimlerden Tamer Karadağlı geride bıraktığımız günlerde 11 yaşındaki kızı Zeyno ile çektiği bir fotoğrafı paylaşıp "Ne ara bu kadar büyüdü" notunu düştü.

Ne ara bu kadar büyüdü..

Tamer Karadağlı Official (@karadagli.tamer)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >