Başkanlıktan emekli Obama'nın emeklilik hayatında yapabileceği aktiviteler

Donald Trump'ın ABD'nin 45. Başkanı seçilmesinin ardından emeklilik hayatına başlayacak olan Obama'nın siyasetten çok da uzaklaşmadan yapabileceği birçok şey bulunmakta.

Bizde sizler için az ve öz; Obama'nın emeklilik döneminde yapabileceği, sıklıkla karşılaşabileceğimiz aktivitelerini derledik.
Batman ve Örümcek Adam üzerine kurulu bir sinema-film koleksiyonu

                                    En sevdiği çizgi film karakterleri Batman ve Örümcek Adam olan Obama, kuşkusuz ki kendisine bu karakterler ile dolu bir sinema hayatı seçecektir. Yalnızca bununla da kalmayıp; bilim-kurgu kavramının dibine de vurabilir...
Batman ve Örümcek Adam üzerine kurulu bir sinema-film koleksiyonu En sevdiği çizgi film karakterleri Batman ve Örümcek Adam olan Obama, kuşkusuz ki kendisine bu karakterler ile dolu bir sinema hayatı seçecektir. Yalnızca bununla da kalmayıp; bilim-kurgu kavramının dibine de vurabilir...
Doğayla iç içe bir hayat

                                    Obama Ailesi'nin botaniğe olan ilgisi malumunuzdur. İşte bu sebepledir ki; Obama'da eşi Michelle Obama ve kızları ile birlikte bahçe, çiçek işine girişecektir. Tam emekli işi.
Doğayla iç içe bir hayat Obama Ailesi'nin botaniğe olan ilgisi malumunuzdur. İşte bu sebepledir ki; Obama'da eşi Michelle Obama ve kızları ile birlikte bahçe, çiçek işine girişecektir. Tam emekli işi.
Golf = Obama

                                    Dünya yıkılsa golften vazgeçemeyen Obama için elbet de golfsüz bir emeklilik hayatı da olmayacaktır. Kariyerine aynen devam...
Golf = Obama Dünya yıkılsa golften vazgeçemeyen Obama için elbet de golfsüz bir emeklilik hayatı da olmayacaktır. Kariyerine aynen devam...
Amerika'nın ata sporu basketbol

                                    Her Amerikalının amatör de olsa illa ki ilgilendiği bir spor dalı olan basketbol için başkan Obama'da kayıtsız değildi. Bu sebepledir ki boş zamanlarından kalan kısımlarında onu basketbol sahalarında ya da Nba maçlarında bulmamız şaşırtıcı olmayacaktır.
Amerika'nın ata sporu basketbol Her Amerikalının amatör de olsa illa ki ilgilendiği bir spor dalı olan basketbol için başkan Obama'da kayıtsız değildi. Bu sebepledir ki boş zamanlarından kalan kısımlarında onu basketbol sahalarında ya da Nba maçlarında bulmamız şaşırtıcı olmayacaktır.
Sosyal sorumluluk projeleri

                                    Başkanlık döneminde de birçok noktaya dikkat çekmek amacıyla katıldığı birçok etkinlik ve kampanya (Bkz.: Domuz gribi aşısı vurulduğu an) çalışmalarına emeklilik döneminde de devam edecektir. Siyasi kariyeri bitmiş olsa da var olan kimliğini zedelememesi gerekir.
Sosyal sorumluluk projeleri Başkanlık döneminde de birçok noktaya dikkat çekmek amacıyla katıldığı birçok etkinlik ve kampanya (Bkz.: Domuz gribi aşısı vurulduğu an) çalışmalarına emeklilik döneminde de devam edecektir. Siyasi kariyeri bitmiş olsa da var olan kimliğini zedelememesi gerekir.
Müzik listesi oluşturmaya devam

                                    En büyük zevklerinden birinin müzik olduğunu Spotify'da yayınladığı şarkı listesinden öğrenmiştik. Yaz listesini hazırlayan Obama'nın kış için de bir müzik listesi hazırlayacağına eminiz.
Bkz.: https://play.spotify.com/user/thewhitehouse/playlist/2Zve7PqFSlGl0ojgGnhFTm
Bkz. 2: https://play.spotify.com/user/thewhitehouse/playlist/0BczR7bDaoKvn3MGPxS9Lx
Müzik listesi oluşturmaya devam En büyük zevklerinden birinin müzik olduğunu Spotify'da yayınladığı şarkı listesinden öğrenmiştik. Yaz listesini hazırlayan Obama'nın kış için de bir müzik listesi hazırlayacağına eminiz. Bkz.: https://play.spotify.com/user/thewhitehouse/playlist/2Zve7PqFSlGl0ojgGnhFTm Bkz. 2: https://play.spotify.com/user/thewhitehouse/playlist/0BczR7bDaoKvn3MGPxS9Lx
Aile ile geçirilecek bolca vakit 
Başkanlığı döneminde istese de istemese de ailesiyle geçiremediği bir arada olmak isteyip de olamadığı anlar muhakkak ki olmuştur. Bu sebepledir ki yapacağı ilk iş kuşkusuz kaybettiği zamanları telafi etmeye çalışmak olacaktır.
Aile ile geçirilecek bolca vakit Başkanlığı döneminde istese de istemese de ailesiyle geçiremediği bir arada olmak isteyip de olamadığı anlar muhakkak ki olmuştur. Bu sebepledir ki yapacağı ilk iş kuşkusuz kaybettiği zamanları telafi etmeye çalışmak olacaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >