Batman’da baba-oğul tartışması kanlı bitti: Pompalı tüfekle öldürdü

Batman’ın Hilal Mahallesi’nde 28 yaşındaki C.E., tartışma sırasında babası Aziz E.’ye pompalı tüfekle ateş ederek ölümüne neden oldu. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralanan adamı hayata döndürmek için çaba gösterse de kurtaramadı. Şüpheli kısa sürede gözaltına alınırken, cenaze otopsi için hastane morguna götürüldü. Polis olayla ilgili kapsamlı inceleme başlattı.
Batman’ın Hilal Mahallesi'nde akşam saatlerinde yaşanan olay, aile içi bir tartışmanın ölümle sonuçlanmasına yol açtı. Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 28 yaşındaki C.E., henüz bilinmeyen bir sebeple babası 62 yaşındaki Aziz E. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine C.E.’nin evdeki pompalı tüfekle babasına ateş ettiği belirtildi.
Sağlık ekipleri müdahale etti ancak kurtarılamadı
Silahtan çıkan sesleri duyan vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Aziz E.’ye dakikalarca kalp masajı yaptı ancak yapılan müdahaleler sonuç vermedi ve baba olay yerinde hayatını kaybetti. Cenaze, otopsi işlemleri için Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.
Şüpheli kısa sürede yakalandı
Olayın hemen ardından harekete geçen polis ekipleri, C.E.’yi kısa bir takip sonucu gözaltına aldı. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, olayın nedenine ilişkin soruşturma çok yönlü şekilde sürdürülüyor.
