Batman’da inşaat çöktü: Bir ölü, bir yaralı

Batman’da inşaat çöküşü: Bir ölü, bir yaralı
Batman’da inşaat çöküşü: Bir ölü, bir yaralı

Batman Kuyubaşı Mahallesi’nde bir inşaat alanında beton kalıbının çökmesi sonucu iki işçi ağır yaralandı. Seyithan Alkan (23), hastaneye kaldırıldıktan sonra kurtarılamazken, diğer işçinin tedavisi devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Batman'ın Kuyubaşı Mahallesi'nde bulunan bir inşaat alanında beton kalıbı çöktü. Çökme sonucu kalıpların altında kalan işçilerden Seyithan Alkan (23), hastaneye kaldırılmasına rağmen yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Diğer işçi ise ağır yaralı olarak tedavi altına alındı ve hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.

Olayın ardından bölgeye sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi. Çöken beton kalıplarının altında kalan işçiler, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı. Seyithan Alkan'ın hayatını kaybetmesiyle birlikte, diğer işçinin tedavisi devam etmekte olup durumunun kritik olduğu belirtildi.

Olayla ilgili olarak, inşaat alanındaki güvenlik önlemleri ve kalıp çökmesinin nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı. Yetkililer, kazanın nasıl meydana geldiğine dair soruşturma yürütüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >