BBG Melih şimdi de kendini yaktı!

Melih
Melih

Bir dönemin efsane yarışması BBG'nin birincisi Melih Değirmenci kendini yaktı.

2000'li yılların en popüler yarışma programı BBG'nin birincisi olan Melih Değirmenci, yeni bir sinema filmi ile ekranlara geri döndü.

BBG birincisi ekranlara dönüyor!
2000'li yılların en popüler yarışma programı BBG'nin birincisi olan Melih Değirmenci, yeni bir film ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
BBG birincisi ekranlara dönüyor! 2000'li yılların en popüler yarışma programı BBG'nin birincisi olan Melih Değirmenci, yeni bir film ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor.
3 dizi ve 2 filmde rol aldı
Yarışma sonrası 3 dizi, 2 TV filminde rol aldıktan sonra bir albüm çıkaran Melih Değirmenci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okurken yurt dışına gitti.
3 dizi ve 2 filmde rol aldı Yarışma sonrası 3 dizi, 2 TV filminde rol aldıktan sonra bir albüm çıkaran Melih Değirmenci, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okurken yurt dışına gitti.
Rol gereği kendini yaktı!
Türkiye'ye döndükten sonra farklı sektörlere iş yapan Değirmenci, yeniden oyunculuğa döndü.Melih Değirmenci, yapımcılığını Servet-Ebru Aksoy'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Adnan Güler'in oturduğu "Büyü 2" filminde oynadı. Filmin 23 Haziran'da vizyona girmesi planlanıyor.
Rol gereği kendini yaktı! Türkiye'ye döndükten sonra farklı sektörlere iş yapan Değirmenci, yeniden oyunculuğa döndü.Melih Değirmenci, yapımcılığını Servet-Ebru Aksoy'un üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Adnan Güler'in oturduğu "Büyü 2" filminde oynadı. Filmin 23 Haziran'da vizyona girmesi planlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >