Behzat Ç.'nin yayınlanan yeni fragmanıyla birlikte başlama tarihi de belli oldu

Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu'nun başrol oynadığı yeni bölümleriyle sadece BluTV üzerinden yayınlanacak.
Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu'nun başrol oynadığı yeni bölümleriyle sadece BluTV üzerinden yayınlanacak.

Behzat Ç., dizisi yeni bölümleriyle dijital yayın platformu BluTV üzerinden izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 9 bölüm olarak yayınlanması planlanan dizinin fragmanı çıktı. YouTube'da paylaşılan fragman dizinin yayın tarihi hakkında da bilgi veriyor. Erdal Beşikçioğlu'nun başrol oynadığı Behzat Ç., 6 yıl aradan sonra 25 Temmuz'da izleyicisiyle buluşacak.

Bir Ankara polisiyesi olan Behzat Ç., ilk kez 2010 yılında yayınlandı. Adını efsaneler arasına yazdırmayı başaran dizi aynı kadroyla yeniden başlıyor. Başrollerinde Erdal Beşikçioğlu'nun rol aldığı Behzat Ç., BluTV üzerinden izleyici ile buluşacak. Uzun dizi saatlerinden dolayı dijital platforma yönelen ekip bölüm sayısını da kısalttı.

Fragmanı çıktı

Bir dizi platformu BluTV'de yayınlanacak olan Behzat Ç. dizisinin yeni bölümleri merakla bugün yeni fragmanı çıktı. YouTube üzerinden yayınlanan fragman, diziyle ilgili ufak ipuçları verirken, yayınlanmaya tarihide paylaşıldı.

2013’te ekrana veda eden dizi, bu yıl BluTV’de geri dönmeye hazırlanıyor
2013’te ekrana veda eden dizi, bu yıl BluTV’de geri dönmeye hazırlanıyor

Dizi 25 Temmuz itibariyle başlıyor

Yayınlanan fragmanda Behzat komiserin ayrıldığı görevine yeniden dönmesiyle ilgili bir sahne yer alıyor. 2016 yılında yaşanan darbe girişiminin ardından yetkililer, Behzat Ç.'nin göreve dönmesini istiyorlar ancak Behzat komiser, bu olaya sıcak bakmıyor. Bu da birkaç bölüm boyunca Behzat Ç.'yi polis olarak görmeyeceğimiz anlamına geliyor. Fragmanda dizinin yayın tarihide yer aldı.

İşte o fragman;

Dizi sadece BluTV üzerinden yayınlanacak: Nasıl üye olunur?

Dijital yayın platformu BluTV birbirinden farklı dizi, film ve camlı yayını reklamsız izlemenizi sağlayan bir dijital yayın platformudur. İlk 7 gün ücretsiz bir şekilde izlenebilen platformun abonelik ücretiyse 14.90.

Telefonunuza indirebildiğiniz bu uygulamayı aynı zamanda televizyondan erişim sağlayarak da izleyebilirsiniz.

BluTV, Türkiye'de Netflix'ten sonra popüler olan dijital platform olarak biliniyor
BluTV, Türkiye'de Netflix'ten sonra popüler olan dijital platform olarak biliniyor

Dizinin ana kadrosu değişmedi

Behzat Ç.,'nin bu sezonunda, ana kadronun önemli bir kısmı yeniden ekranda olacak. Hayalet'i oynayan İnanç Konukçu ve Akbaba'yı canlandıran Berkan Şal yine kadroda yer alacak. Nejat İşler'i bir kez daha Ercüment Çözer rolünde göreceğiz.

Güven Kıraç da dağlarda yılan yemesiyle hava atan bir diğer kötü karakterimiz Memduh'u canlandıracak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >