Beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu!

Yaşamayanlar
Yaşamayanlar

Başrollerinde Kerem Bursin, Elçin Sangu, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç'in yer aldığı, Türkiye'nin ilk vampir dizisinin merakla beklenen yayın tarihi belli oldu. Blu TV'de yayınlanacak dizinin afişi ve fragmanı da yayınlandı.

Amerika televizyonlarında bir çok örneği bulunan fakat ülkemizde ilk kez çekilecek olan vampirlerin hayatını konu alan dizinin başlayacağı gün seyirciler tarafından heyecanla bekleniyor.

Türkiye'nin ilk vampir dizisi 'Yaşamayanlar' ne zaman başlıyor?

6 Eylül’de BluTV’de yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosunda Türkü Turan, Nilperi Şahinkaya, Efecan Şenolsun, Edip Tepeli, Elit İşcan, Oral Özer, Erdeniz Kurucan, Selahattin Ergün, Beril Acar ve Birce İrem İlaçan gibi başarılı oyuncular da yer alıyor.Yaratıcılığını ve yönetmenliğini Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 filminin ve 7YÜZ dizisinin ‘Prosedür’ bölümünün ödüllü yönetmeni olan Alphan Eşeli’nin üstlendiği dizinin senaryosunu ise Şamil Yılmaz kaleme alıyor.

Yaşamayanlar dizisinin konusu nedir?

Mia, kendisini vampire dönüştüren Dmitry’yi öldürüp yeniden insan olmak için İstanbul’a gelir. Fakat kadim şehir İstanbul’un onun için başka planları vardır. Mia kendisini iyiyle kötünün, aşkla nefretin, yaşamla ölümün birbirlerine dönüştüğü soluk soluğa bir hikayenin tam merkezinde bulur. Bu hikayede ona eşlik edenlerse karanlık ve çekici Karmen, geçmişinde büyük bir sır barındıran savaşçı Numel ve İstanbul’un kenar mahallelerinde vampirlere karşı direnen avcılardır. Hepsinden de önemlisi, insanlar ve vampirler arasında büyük bir savaş başlamak üzeredir. Mia'nın en büyük sınavı ise büyük savaş başladığında kimin tarafında savaşacağıdır.

Dizinin ilk afişi de yayınlandı!

İşte dizinin fragmanı


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >