Beklenmedik karar: Gönül Dağı'dan ayrılıyor

 Buse Orcan'ın diziden ayrılma kararı aldığı belirtildi
Buse Orcan'ın diziden ayrılma kararı aldığı belirtildi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'ndan üzücü beklenmedik karar geldi. Asya karakterini canlandıran Buse Orcan'ın diziden ayrılma kararı aldığı belirtildi. Ramazan ile evlilik yolunda ilk adımı atan ve yakın bir zamanda da nikah masasına oturmak isteyen Asya karakterinin hikayesinin sona erecek olması sevenlerini üzdü.

Resim çizme konusunda kabiliyetli olan ve bir dönem ailesinin yapmış olduğu baskı sonucunda evi terk etme kararı alan Asya karakterinin macerasının bitecek olması Gönül Dağı takipçilerini şaşkına çevirdi.

Gönül Dağı'ndaki yolculuğunun sonuna geldi

Ulviye Karaca'nın üstlendiği Gülsüm Öğretmen sayesinde okuma-yazma konusunda da bilgi sahibi olan ve yine o dönemde evi terk etmesiyle beraber Gülsüm Öğretmen'in evinde yaşamaya başlayan Asya karakteri Gönül Dağı'nda yolun sonuna gelecek.

37.bölümde Gönül Dağı ailesine adını yazdıran ve Cihat Süvarioğlu'nun oynadığı Ramazan'a karşı yakından ilgi duymasıyla bilinen Asya karakterinin projeden ayrılma kararı vermesi sevenlerini hayretler içerisinde bıraktırdı.

İlk defa Gönül Dağı'yla kamera karşısına geçmişti

İlk defa Gönül Dağı yapımıyla kameralar karşısına geçerek oyunculuk alanında önemli bir tecrübe kazanan Buse Orcan'ın sayılı günler sonra veda edecek olması büyük yankı uyandırdı. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftalarda Halil İbrahim Kalaycıoğlu'nun rol aldığı Mezarcı İlyas karakteri de senaryo gereği hayat mücadelesini kaybederek projeden gitmişti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >