"Ben büyümek istemiyorum, ağlamak istiyorum" videosuyla popüler olan Güneş'in fenomen annesi: Şule Alkış

Teknolojinin ilerlemesi ve yaşam koşullarının değişmesi, çok sayıda alışkanlığı ve bağımlılığı da beraberinde getirdi. İnternet ve yine onunla hayatımıza giren sosyal medya uygulamalarının gücü de yadsınamayacak ölçüde.

İnternetin hayatımızda bu denli güç sahibi olmasının beraberinde getirdiği tutumlar, şimdilerde vazgeçilemeyen alışkanlıklara dönüşmüş durumda. Artık bırakın evcil hayvanları, doğmamış çocukların dahi sosyal medya hesapları onlar hayata gözlerini açmadan hazırlanıyor.
Şimdilerde sosyal medya birbirleriyle tecrübelerini, deneyimlerini, anılarını, anlarını ve hatta tüm hayatlarını paylaşan insanlarla dolup taşıyor. "Ben büyümek istemiyorum, ağlamak istiyorum" videosuyla internet fenomeni olan Güneş'in annesi Şule Alkış da sosyal medya sayesinde tavsiyelerini paylaşmak isteyen bir anne. 31 yaşında ve web tasarımcısı olan Alkış, 2013 yılında doğan Güneş bebekten sonra işini bırakıp tam zamanlı olarak annelik görevini yapmaya başlar. Ardından 2016'nın Eylül ayında kızı Hira'yı kucağına alıp ikinci kez anneliğin tadını yaşar. Tüm bu tecrübelerini ve kızlarıyla yaşadığı deneyimleri diğer annelerle paylaşmayı hedefleyen anne Alkış'ın tek ümidi, bastığı her toprağı yeşertebilen nesiller yetiştirebilmek.
Şule Alkış'ın tecrübelerinden faydalanmak için Web Sitesi, Instagram ve Facebook'tan takip edebilirsiniz.



Benden daha tarz olduğu kesin 😄

Şule Alkış | BirAnneTavsiyesi (@sulealkis) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

"Dediğimi yap, yaptığımı yapma" olmuyor mu bu? 😄

Şule Alkış | BirAnneTavsiyesi (@sulealkis) tarafından paylaşılan bir video ()

"Hira, ablacığım senin dişlerin yok, yemek yiyemezsin, ı ıhhh" ☺️ Dişleriniz varken yemek yemenin tadını çıkarın siz de gençler 🤓

Şule Alkış | BirAnneTavsiyesi (@sulealkis) tarafından paylaşılan bir video ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >