Ben sağ oldukça birinci olamazsın dediği yarışmacıyı vokali yaptı!

Bülent Ersoy
Bülent Ersoy

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, yarışma sırasında sert müdahalelerde bulunduğu yarışmacıyı vokalisti yaptı.

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Popstar 2018 yarışmasında jüri üyeliği yaptığı dönemde yarışmacılık yapan Salih Zülüfoğlu'nu vokali yaptı.

Ersoy, yarışmanın geçmiş bölümlerinde 'Gençliğe Veda' isimli eseri seslendiren Salih Zülüfoğlu'nun performansını beğenmediğini belirtmiş ve şöyle konuşmuştu, "Sahneye çıktığım eser olduğuna kadar ezberlemiş. Bunlar hep benim numaralarım. Benden yapıyor. Yapabilir. Ben de Müzeyyen Hanımı taklit etmeye çalışırdım. Ne haddime. Olabilir bu son derece doğal. Ama bu kadar dinleyip de o eseri böyle okuduğunuz vakit ve bunu siz yaparsanız o zaman olmaz. Şapkaları değişiriz." demişti.
Diva sözlerinde, "Öyle macun şarkılarda eyvallah. Tamam sesleri çok güzel basıyorsunuz. Sakın zannetmeyin ki bu işin finali belli. Ben oldum. Ben bu işi götüreceğim. Bayrak bende, sakın. Bu tavırla bayrak mayrak değil, asla alamazsınız. Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız, yaptırmam." ifadelerini kullanmıştı
Ersoy, yarışmanın geçmiş bölümlerinde 'Gençliğe Veda' isimli eseri seslendiren Salih Zülüfoğlu'nun performansını beğenmediğini belirtmiş ve şöyle konuşmuştu, "Sahneye çıktığım eser olduğuna kadar ezberlemiş. Bunlar hep benim numaralarım. Benden yapıyor. Yapabilir. Ben de Müzeyyen Hanımı taklit etmeye çalışırdım. Ne haddime. Olabilir bu son derece doğal. Ama bu kadar dinleyip de o eseri böyle okuduğunuz vakit ve bunu siz yaparsanız o zaman olmaz. Şapkaları değişiriz." demişti. Diva sözlerinde, "Öyle macun şarkılarda eyvallah. Tamam sesleri çok güzel basıyorsunuz. Sakın zannetmeyin ki bu işin finali belli. Ben oldum. Ben bu işi götüreceğim. Bayrak bende, sakın. Bu tavırla bayrak mayrak değil, asla alamazsınız. Ben sağ olduğum müddetçe, nefes aldığım müddetçe, bu tavırla siz birinci olamazsınız, yaptırmam." ifadelerini kullanmıştı
Vokali yaptı
Ersoy, yarışmadan birincilik ile ayrılan Salih Zülüfoğlu'nu vokali yaptı. Ünlü sanatçı haberi, Zülüfoğlu ile paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu.
Vokali yaptı Ersoy, yarışmadan birincilik ile ayrılan Salih Zülüfoğlu'nu vokali yaptı. Ünlü sanatçı haberi, Zülüfoğlu ile paylaştığı bir fotoğraf ile duyurdu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >