Bengü ve iş adamı sevgilisi Selim Selimoğlu bugün evleniyor

Bengü
Bengü

İş adamı Selim Selimoğlu ile mutlu bir ilişki yaşayan Bengü, bugün nikah masasına oturuyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında Selimoğlu ile nişanlanan Bengü, sade ve fazla açık olmayan gelinliği içerisinde zerafeti ve güzelliğiyle göz kamaştırdı.

Bengü ve uzun bir süredir aşk yaşadığı Selim Selimoğlu çifti birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya hazırlanıyorlar. Mutlu ve huzurlu bir ilişkiye sahip olan çift, bugün ilişkilerini bir sonraki seviye olan evliliğe taşıyacaklar. Çift, bugün nikah masasına oturuyor. Bildiğiniz üzere Bengü ve Selim Selimoğlu çifti geçtiğimiz Mayıs ayında nişanlanmışlardı.

Mutluluğu Yüzünden okundu

Geçtiğimiz günlerde örf ve adetlere uygun bir kına gecesi düzenleyen Bengü, bugün de evinden davul-zurna eşliğinde çıktı. Selim Selimoğlu ve Bengü'nün heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Aradığı aşkı iş adamı Selim Selimoğlu'nda bulan Bengü'nün mutlu halleri objektiflere böyle yansıdı.

Düğüne 600 kişi katılıyor

Düğün hazırlıkları için hiçbir masraftan kaçınmayan çift 1 milyon TL'yi gözden çıkardı. Tropikal konseptli bir gecede düzenleyen Bengü, düğüne 600 konuk davet etti.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >