Benzin istasyonu ayağınıza geldi

Ünlü otomobil markası Bentley'in mobil tabanlı yakıt teslimat hizmeti Filld ile imzaladığı anlaşmaya sayesinde Bentley kullanıcıları artık Benzin istasyonu aramak zorunda değil.

'Filld for Bentley' adı verilen uygulamayı indiren Bentley kullanıcılarının yapmaları gereken tek şey uygulama üzerinde yeri ve zamanı seçmek. Bu sayede seçtikleri yere istedikleri zamanda yakıtları gelmiş olacak. Bu alanda bir ilk olan bu özellik sayesinde kullanıcılar yerlerinden kıpırdamadan yakıt ayaklarına gelmiş olacak. Ayrıca aracın yerini otomatik olarak algılayıp teslimatı o noktaya yönlendirebilme özelliği de olan uygulama sayesinde müşteriler daha önce görülmemiş bir konfora sahip olacak.

Her şey müşteri konforu için
Bentley Pazarlama Müdürü Christophe Georges konu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Bir Bentley sahibi olmak sadece bir araç almak değil, o lüks deneyimini her anlamda yaşamaktır. Müşterilerimize özel olarak hazırlanmış, onların konforunu artıracak akıllı çözümler üretmek için sürekli araştırma yapıyoruz. Bizim amacımız müşterilerimize zaman tasarrufu sağlamak. İnternete bağlı otomobil stratejimiz, Bentley yaşam tarzını geliştirmek için büyümeye ve yenilikler getirmeye devam edecek.”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >