Beren Saat'in yeni dizisindeki partneri belli oldu

Beren Saat'in Netflix dizisindeki rol arkadaşı, Mehmet Günsur olacak.
Beren Saat'in Netflix dizisindeki rol arkadaşı, Mehmet Günsur olacak.

Ekranlara uzun bir süreliğine ara verdikten sonra Netflix dizisiyle oyunculuğa geri dönmeye hazırlanan Beren Saat, rol arkadaşını seçti. Saat yeni projesinde Mehmet Günsür'le oynayacak.

Netflix, Türk dizi sektörüne Çağatay Ulusoy'un başrolünde oynadığı The Protector: Hakan Muhafız ile iddialı bir giriş yapmıştı. Beren Saat'in de ekibe dahil olduğu haberini, Netflix Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Yine bir Türk dizi projesi yapacağını duyuran Netflix, Instagram hesabından yaptığı ''Netflix'in güçlü kadınları arasına hoş geldin Beren Saat'' paylaşımı ile bu ismin Beren Saat olacağını açıkladı.

  • Ünlü oyuncu Beren Saat, Netflix dizisiyle geri dönüyor. Netflix Türkiye'nin haberi duyurmasının ardından Beren Saat yeni projesinde rol alacağı partnerini seçti.
Partneri Mehmet Günsur oldu
Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin yolda olduğu bilgisini verdi. Beren Saat'in başrolünde oynayacağı yeni dizi, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak. Rol arkadaşını kendisi seçen Saat, Mehmet Günsür ile 'Krallar Kaybederse' internet dizisinde rol almaya hazırlanıyor.
Partneri Mehmet Günsur oldu Netflix Türkiye, sosyal medya hesabından ikinci orijinal dizinin yolda olduğu bilgisini verdi. Beren Saat'in başrolünde oynayacağı yeni dizi, dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşacak. Rol arkadaşını kendisi seçen Saat, Mehmet Günsür ile 'Krallar Kaybederse' internet dizisinde rol almaya hazırlanıyor.
"Güçlü kadınların arasına hoş geldin" 
Netflix, paylaştığı video ile The Crown'da Kraliçe Elizabeth, House of Cards'ta Claire Underwood, Maniac'ta Annie, La Casa de Papel'de Tokyo, GLOW'da Ruth Wilder ve Marvel's Jessica Jones'ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi karakterleri anımsatarak, Beren Saat'e "Güçlü kadınların arasına hoş geldin" mesajını paylaştı.
"Güçlü kadınların arasına hoş geldin" Netflix, paylaştığı video ile The Crown'da Kraliçe Elizabeth, House of Cards'ta Claire Underwood, Maniac'ta Annie, La Casa de Papel'de Tokyo, GLOW'da Ruth Wilder ve Marvel's Jessica Jones'ta ismiyle müsemma Jessica Jones gibi karakterleri anımsatarak, Beren Saat'e "Güçlü kadınların arasına hoş geldin" mesajını paylaştı.
Mehmet Günsur kimdir? 
Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdu. Tatar kökenli Günsur, 4 yaşından itibaren yüzme, kayak, tenis eğitimi aldı. İtalyan Lisesi'ni bitiren başarılı isim, ardından Marmara Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletti. Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de, oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başladı.
Mehmet Günsur kimdir? Mehmet Günsür, 8 Mayıs 1975'te İstanbul'da doğdu. Tatar kökenli Günsur, 4 yaşından itibaren yüzme, kayak, tenis eğitimi aldı. İtalyan Lisesi'ni bitiren başarılı isim, ardından Marmara Üniversitesi Reklamcılık Bölümü'nden mezun oldu. Bir müzik grubuyla konserler veren Günsür, dört yıl boyunca restoran işletti. Çocuk yaşta kameralar önüne geçse de, oyunculuk eğitimini 25 yaşından sonra almaya başladı.
İlk dizi oyunculuğu
Mehmet Günsur, ilk olarak 7 yaşında "Sana" reklam filminde rol aldı. Daha sonra Coca Cola, Mavi Jeans, Hotiç gibi markalarda çalışıp reklam ve kataloglarda yer alan ünlü oyuncu, 1988 yılında ilk kez profesyonel oyunculuğa adım atıp TRT'de yayınlanan "Geçmiş Zaman Mimozaları" adlı dizide rol aldı.
İlk dizi oyunculuğu Mehmet Günsur, ilk olarak 7 yaşında "Sana" reklam filminde rol aldı. Daha sonra Coca Cola, Mavi Jeans, Hotiç gibi markalarda çalışıp reklam ve kataloglarda yer alan ünlü oyuncu, 1988 yılında ilk kez profesyonel oyunculuğa adım atıp TRT'de yayınlanan "Geçmiş Zaman Mimozaları" adlı dizide rol aldı.
Hamam filmiyle ün kazandı
Bir süre oyunculuğa ara veren Günsur, dizi oyunculuğu yaptığı sırada, "The Dawn" isimli müzik grubunda da çalıyordu. Oyuncu olarak ilk fark edildiği ve çıkış yaptığı film Ferzan Özpetek'in 1997 yılı yapımı "Hamam" oldu. Bu filmin ardından oyunculuk kariyerini geliştirmeye karar verdi.
Hamam filmiyle ün kazandı Bir süre oyunculuğa ara veren Günsur, dizi oyunculuğu yaptığı sırada, "The Dawn" isimli müzik grubunda da çalıyordu. Oyuncu olarak ilk fark edildiği ve çıkış yaptığı film Ferzan Özpetek'in 1997 yılı yapımı "Hamam" oldu. Bu filmin ardından oyunculuk kariyerini geliştirmeye karar verdi.
"Unutursam Fısılda"
2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Mehmet Günsür, Hümeyra, Kerem Bursin, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.
"Unutursam Fısılda" 2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Mehmet Günsür, Hümeyra, Kerem Bursin, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.
Serenay'dan, Beren'e...
Son olarak Fi dizisinde Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven'le başrolleri paylaşan Mehmet Günsur, şimdilerde Beren Saat ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
Serenay'dan, Beren'e... Son olarak Fi dizisinde Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Ozan Güven'le başrolleri paylaşan Mehmet Günsur, şimdilerde Beren Saat ile kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >