Beren Saat'ten Kenan Doğulu'ya dudak uçuklatan hediye

Beren Saat Kenan Doğulu
Beren Saat Kenan Doğulu

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, sosyal medya takipçilerinin sorularını yanıtlayarak eşi Beren Saat'in kendisi için aldığı hediyeyi açıkladı.

2014'te de Amerika-Los Angeles'taki Malibu sahilinde

nikah masasına oturan Beren Saat ile Kenan Doğulu çifti, son olarak tüp bebek haberiyle gündem olmuştu.

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, Instagram'daki takipçileriyle soru – cevap oyunu oynarken 'Boş Sayfa' şarkısının klibi ile sorulan soruyla eşinin kendisine aldığı hediyeyi itiraf etti. Klipte kullanılan arabayı eşi Beren Saat'in kendisine hediye aldığını söyleyen Doğulu, bu haberiyle sosyal medyayı salladı.

'Boş Sayfa' klibiyle ilgili soruları yanıtlayan Kenan Doğulu, sosyal medya takipçilerine "Çekim yeri California'daki Joshua Tree bölgesi ve klip yönetmeni de arkadaşım Benjamin Kutsko" açıklamasında bulundu.

Beren'in hediyesi!
Instagram uygulamasındaki hikaye bölümünden hayranlarıyla soru – cevap oyunu oynayan Kenan Doğulu'nun Boş Sayfa klibinde kullandığı klasik arabanın eşi Beren Saat'ten hediye olduğunu söyledi.Asıl sürpriz ise "Klipte kullanılan otomobil kaç model?" sorusuyla geldi. 44 yaşındaki sanatçı, o soruya "1972 model Oldsmobile Delta 88. Kendi arabamız bu arada. Beren'in bana 40 yaş hediyesiydi" ifadelerini kullandı.
Beren'in hediyesi! Instagram uygulamasındaki hikaye bölümünden hayranlarıyla soru – cevap oyunu oynayan Kenan Doğulu'nun Boş Sayfa klibinde kullandığı klasik arabanın eşi Beren Saat'ten hediye olduğunu söyledi.Asıl sürpriz ise "Klipte kullanılan otomobil kaç model?" sorusuyla geldi. 44 yaşındaki sanatçı, o soruya "1972 model Oldsmobile Delta 88. Kendi arabamız bu arada. Beren'in bana 40 yaş hediyesiydi" ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >