Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti oyunculuğa ara verdi

Bergüzar Korel ve Halit Ergenç

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde rol alan ünlü çift, oyunculuğa bir yıllık bir süre için ara verdiklerini duyurdu.

Son olarak Vatanım Sensin dizisinde rol alan oyuncu çift Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'ten hayranlarını üzen bir haber geldi.

Halit Ergenç ile eşi Bergüzar Korel, iki senedir başrolünü oynadıkları 'Vatanım Sensin' dizisinin final yapmasının ardından dinlenmeye çekilme kararı aldı.

'Bir yıl boyunca dinleneceğiz'

                                    Halit Ergenç muhabirlerin, ‘Yeni proje var mı?’ sorusuna, ‘Bu sene Bergüzar ile çalışmama kararı aldık. Bir yıl dinleneceğiz’ yanıtını verdi.
'Bir yıl boyunca dinleneceğiz' Halit Ergenç muhabirlerin, ‘Yeni proje var mı?’ sorusuna, ‘Bu sene Bergüzar ile çalışmama kararı aldık. Bir yıl dinleneceğiz’ yanıtını verdi.
Korel, sinema filminde rol aldı

                                    Bergüzar Korel de daha önce yapmış olduğu açıklamada, yeni sezon için herhangi bir projede yer almayacağını belirtmiş ancak yaz sezonunda bir sinema filmi için sete çıkmıştı.
Korel, sinema filminde rol aldı Bergüzar Korel de daha önce yapmış olduğu açıklamada, yeni sezon için herhangi bir projede yer almayacağını belirtmiş ancak yaz sezonunda bir sinema filmi için sete çıkmıştı.
Korel, Başka İhtimal adlı sinema filminde Engin Akyürek ile başrol oynadı. Filmin yönetmenliğini Ali Bilgin yaptı. Proje, Kasım ayından vizyona girecek.
Korel, Başka İhtimal adlı sinema filminde Engin Akyürek ile başrol oynadı. Filmin yönetmenliğini Ali Bilgin yaptı. Proje, Kasım ayından vizyona girecek.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >