Berkay Şahin: 'Kızımın yüzünü yere eğmeyeceğim'

Berkay Şahin.
Berkay Şahin.

Ünlü şarkıcı Berkay Şahin konserde hayranlarıyla buluştu. Aylık kazancıyla ilgili yaptığı açıklamalarla eleştirilerin hedefi olan şarkıcı verdiği konserde ilginç açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Berkay Şahin ve Arda Turan arasındaki davanın ilk duruşması geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Aylık kazançları sorulan ikili eleştirilerin hedefi haline geldi. Şarkıcı Şahin'aylık kazancım bin lira' deyince mahkemeyi kandırdığı için tepki çekti.

Berkay Şahin Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarından bir kare.
Berkay Şahin Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarından bir kare.

Sosyal medyadan video yayınlamıştı

Ünlü şarkıcı bu eleştirilerin üzerine sosyal medyadan açıklama yaptığı bir videoyu paylaşmıştı. Eşi Özlem Ada Şahin'de, 'bu konuyla gündeme gelmek istemezdik ama eşimin aylık kazancı 200 bin TL' dedi. Şarkıcının avukatı da konuyla alakalı bir sabah programına katılıp açıklama yapmıştı.

Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin ve kızları.
Berkay Şahin'in eşi Özlem Ada Şahin ve kızları.

Hayranlarıyla buluştu

Kendisini yalnız bırakmayan hayranlarına seslenen Berkay, "Bu yağmurlu havada beni yalnız bırakmadığınız için Allah hepinizden razı olsun, teşekkür ederim. Sizler sayesinde daha güçlüyüm, iyi ki varsınız" şeklinde konuştu.

Berkay Şahin ve Kızı.
Berkay Şahin ve Kızı.

Şahin'in Kızı Arya.
Şahin'in Kızı Arya.

'Şerefim üzerine yemin ederim'

  • Konser sırasında müzikseverlerle dertleşen popçu, "Bundan sonrası yaşayacağım her günde, kızımın yüzünü yere düşürecek bir şey yapmayacağıma şerefim üzerine yemin ederim" dedi.Futbolcu Arda Turan'la yaşadığı kavga ile ilgili önceki gün duruşmaya çıkan Berkay, sadece şarkı söylemek istediğini belirterek, "Kendi kendime 'konuşma, şarkını söyle ve git' diyorum, ama gönül el vermiyor. Burada gördüğüm sizlere ve sahneye ihtiyacım vardı. Uzun uzun konuşmak istemiyorum, konuşacak bir şey yok. Her şey ortada ama şunu net olarak söylemek istiyorum. Bu hayatta herkesten vazgeçiyorsunuz, ama evladınızdan vazgeçemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >