Berkay Şahin'in avukatı: Berkay aylık 200 bin TL kazanıyor

Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin mahkemede böyle görüntülendi.
Berkay Şahin ve eşi Özlem Ada Şahin mahkemede böyle görüntülendi.

Arda Turan'la ettikleri kavga sonucu mahkemelik olan şarkıcı Berkay Şahin'in dün ilk duruşması görülen davada kazancıyla ilgili söyledikleri sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında yer aldı. Şahin, hakimin aylık gelirin ne kadar sorusuna 'bin lira' diye cevap verdi.

Şarkıcı Berkay Şahin ve Arda Turan geçtiğimiz aylarda bir mekan çıkışı kavga etmiş ünlü futbolcu Şahin'in burnunu kırmıştı. İkili arasındaki davanın ilk duruşması dün yapıldı. Aylık gelirleri sorulan ünlü isimler verdikleri cevaplarla herkesi şaşırttı.

Avukatı açıklama yaptı

Bir sabah programına telefonla bağlanan Berkay'ın avukatı, 'bu konuyla gündeme gelmek istemezdik ama Berkay'ın aylık kazancı 200 bin TL' dedi.

Berkay Şahin ve eşi mahkemede böyle görüntülendi.
Berkay Şahin ve eşi mahkemede böyle görüntülendi.

Maliye devreye girecek

  • Ünlü şarkıcı Berkay'ın dün görülen duruşmada aylık kazancının açıklamasının üzerine CİMER'e şikayet yağdı. Berkay'ın bu açıklamasıyla hakimi kandırdığı iddia edildi. Aynı zamanda Berkay'ın geliri kanıtlanmazsa Maliye devreye girerek soruşturma başlatılacak.

Berkay Şahin ve eşi mahkeme çıkışı.
Berkay Şahin ve eşi mahkeme çıkışı.

Berkay Şahin'in avukatı Ayşegül Mermer,'müvekkilim tamamen yanlış anlaşıldı. Mahkemeyi kandırmak gibi bir düşüncesi asla olamaz. Berkay, kazancını asgari ücret ortalamasını bildiği için söylememişti. Bu zaten ceza davasıdır' dedi.

  • Instagram hesabından açıklama yaparak, "Arkadaşlar bin TL gelire takılmışsınız ama onu benim neden söylediğim ortada. Bin TL kazanmadığımın herkes farkındadır. Öpüyorum, bunlara takılmayın, geçin gidin" dedi.

Gelen eleştiriler üzerine hesabını gizledi

  • Ünlü şarkıcı Berkay aylık kazancının eleştirilmesinden sonra sosyal medya hesabından bir video paylaşarak konuya açıklık getirmeye çalışmıştı. Şarkıcı gelen eleştirilere daha fazla maruz kalmamak için hesabını gizledi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >