Berkay'dan Arda Turan'a 1 milyon liralık tazminat davası

Arda Turan ve Berkay Şahin, karıştıkları kavga yüzünden mahkemelik oldular.
Arda Turan ve Berkay Şahin, karıştıkları kavga yüzünden mahkemelik oldular.

Emirgan'da bir gece kulübünde kavga eden Arda Turan ve Berkay Şahin mahkemelik oldu. Burnu kırıldığı için konserlerini iptal etmek zorunda kalan şarkıcı Berkay, Arda Turan'a bu yüzden tazminat davası açıyor.

Burnu kırılan Berkay, 1 milyon lira zarara uğradı. Şarkıcının menajerlik şirketi de Arda Turan’a dava açmak için düğmeye bastı.

İki ünlü ismin yaşadığı olay sonrası hukuki süreç başladı.
İki ünlü ismin yaşadığı olay sonrası hukuki süreç başladı.

Ünlü futbolcu Arda Turan, 10 Ekim'de popçu Berkay'la kavga etti. Kavga sonrası Özel hastanede ameliyat edilen Berkay ise önceki gün tedavisini tamamladı. Evine yollandı. Ancak bu durum şarkıcıya pahalıya patladı. Berkay, bu ay boyunca 14 konser yapacaktı. Konser başına ise 70 bin lira alacaktı. Fakat sağlık durumu nedeniyle konserleri rafa kalkınca, zararı 1 milyonu TL'yi buldu. Arda Turan'ı mahkemeye veren Berkay'ın ardından konser anlaşmalarından kar payı alan menajerlik şirketi de Arda'ya tazminat davası açmak için düğmeye bastı.

Arda Milli Takım maçında da yer almadı

Dün gece Uefa Uluslar Ligi'nde Türkiye A Milli Takımı güçlü rakibi Rusya ile karşılaştı. Arda Turan maçın kadrosunda yer almadı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >