Berrak Tüzünataç'ın burs verdiği öğrenci benim demişti! Gerçek çok farklı çıktı

Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç

Ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç'ın burs verdiği öğrencisi tarafından sosyal medyadan engellenmesinin ardından, Tüzünataç'ın öğrencisi olduğunu belirten bir kişi açıklama videosu yayınlamıştı.

Oyuncu ve model Berrak Tüzünataç’ın burs verdiği genç, son bursunu aldıktan sonra Tüzünataç’ı engellemişti. Olayın ardından burs alanın kendisi olduğunu iddia eden genç, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile iddialara cevap vermişti.

Yayınladığı videoda Berrak Tüzünataç’ı sevgilisinin engellediğini aktaran genç, "Herkese merhaba. Haberleri yeni gördüm. Daha doğrusu Berrak Tüzünataç’tan burs aldığımı bilen arkadaşlarım haberleri bana ulaştırdılar. Berrak Tüzünataç’ı ben engellemedim. Burs verdiği kişi benim. Sevgilim Berrak Tüzünataç ile olan normal mesajlaşmalarımızı görüp engellemiş. Mesajlarımızda hiç bir şey yok. Berrak Tüzünataç’ın paylaştığı gibi mesajlar. Ama yine de sevgilim kıskanıp engellemiş. Özür dilerim. Özellikle Berrak Tüzünataç’tan özür dilerim. O yüzden bu videoyu çekmek istedim" demişti.

Berrak Tüzünataç
Berrak Tüzünataç

Bu videonun ardından söz konusu genç için bir özür videosu çeken Tüzünataç, kendisini saftirik olarak tanımlamıştı.

Ancak videoyu çeken o gencin, Tüzünataç'ın burs verdiği genç olmadığı ortaya çıktı. Konuyla alakalı henüz bir açıklama gelmiş değil.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >