Ünlü rapçi 8. kattan düştü: Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti

Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti
Beta Berk Bayındır hayatını kaybetti

İstanbul'un Kağıthane ilçesinde yaşayan "Beta" lakabıyla bilinen 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır, yaşadığı rezidansın 8. katından düştü. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Berk Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay sırasında evde bulunan Berk Bayındır'ın kız arkadaşı ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul'un Kağıthane ilçesi Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta yaşayan "Beta" lakaplı 31 yaşındaki ünlü rapçi Berk Bayındır, sabah saatlerinde yaşadığı lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından aşağı düştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

Berk Bayındır hayatını kaybetti

Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olay sırasında evde bulunan genç rapçinin kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere Gültepe Karakolu’na götürüldü. Olayın aydınlatılması için soruşturma başlatıldı.

Berk Bayındır kimdir?

Beta Berk Bayındır 9 eylül 1989 İstanbul doğumludur. Asıl adı Berk Bayındır olan sanatçı küçük yaşlarda müzikle ilgilenmeye başlamış ve 1998 yılında ilk kayıtlarını almıştır. 2004 yılında ilk kaydı olan Bayındır Müzikhane, C7, Adalet isimli demotapelerini almış, müzik hayatını bir süre bu şekilde sürdürmüştür.

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi alan Beta, Krem ve Paramparça dizilerinde oynamıştır.

Beta Berk Bayındır
Beta Berk Bayındır

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >