Beyaz Saray'dan Trump'ın son durumuna ilişkin açıklama

Donald Trump
Donald Trump

Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Mark Meadows, ABD Başkanı Donald Trump'ın durumunun iyiye gittiğini ve günün ilerleyen saatlerinde taburcu edilme ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Fox News'in Beyaz Saray Özel Kalem Müdürü Mark Meadows'a dayandırdığı habere göre, COVID-19 testinin pozitif çıkmasının ardından hastanede tutulan ABD Başkanı Donald Trump'ın durumu gece boyunca iyiye gitmeyi sürdürdü.

"İlerleyen saatlerde taburcu edilebilir"

Yapılan açıklamada, Trump'ın bugün sağlık ekibiyle bir araya geleceği ve durumunun değerlendireceği belirtilirken, günün ilerleyen saatlerinde hastaneden taburcu edilme ihtimalinin halen bulunduğu vurgulandı.

Kendisini destekleyenlere sürpriz yaptı

ABD Başkanı Trump, COVID-19'a yakalanmasının ardından cuma günü kaldırıldığı Walter Reed Askeri Hastanesi'nin önünde kendisini destekleyen taraftarlarına bir sürpriz yaptı.

Önce Twitter hesabından bir video paylaşan Trump, hastalığının iyiye gittiğini ve kendisiyle ilgilenen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.

COVID-19 hastalığına ilişkin birçok şeyi bu süreçte yaşayarak öğrendiğini söyleyen Trump, "Bu gerçek bir okul. Bunu anladım, öğrendim. Çok enteresan bir şey ve bunu sizinle paylaşacağım." yorumunu yaptı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >