Biden'ın konuşması Filistin destekçisinin sözleriyle bölündü: Ateşkes hemen şimdi

ABD Başkanı Biden, bir Filistin destekçisi tarafından protesto edildi.
ABD Başkanı Biden, bir Filistin destekçisi tarafından protesto edildi.

İsrail ordusunun, 7 Ekim'den bu yana Filistinlilere yönelik gerçekleştirdiği saldırılar tüm şiddetiyle devam ederken bir Filistin destekçisi, ABD Başkanı Joe Biden'ın katıldığı programda yaptığı konuşmayı protesto etti. Biden'ın yaptığı konuşma, Filistin destekçisinin "Gazze'nin yaşamasına izin verin" ve "ateşkes hemen şimdi" sözleriyle kesildi.

ABD Başkanı Joe Biden, katıldığı bir programda konuşma yaptı. Daily Mail gazetesinin haberine göre, Biden'ın konuşması, Filistin'i destekleyen bir protestocunun "Gazze'nin yaşamasına izin verin" ve "ateşkes hemen şimdi" diye bağırmasıyla kesildi.

Sözü kesilen Biden bir süre duraksadı

Sözü kesildikten sonra kısa bir süre duraklayan Biden, "Orada kim bağırıyor bilmiyorum ama sizi duyamıyorum. Bağıran kişiyi duyamıyorum, ne diyor?" diyerek konuşmasına devam etti.

Biden konuşmasında, "Bir hafta önce, Yahudi Soykırımı'ndan (Holokost) bu yana Yahudi halkına yapılan en kötü katliamda, nefretin başka bir şekilde açığa çıktığını gördük." dedi.

İsrail'de hayatını kaybedenlerin yanı sıra "Hamas tarafından kaçırılan ve rehin tutulanlar"a da işaret eden Biden, "Masum Filistinli aileler ve Hamas ile hiçbir ilgisi olmayan büyük çoğunluk canlı kalkan olarak kullanılıyor." dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >