Bilecik'te askerlik yapacaklar buraya!

9'uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı
9'uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı

Bilecik'te 9'uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığında askerlik yapacaklar için tüm bilgileri derledik. Bilecik 9'uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı hakkındaki tüm bilgileri sizler için araştırdık.

9'uncu Jandarma Eğitim Alay Komutanlığı-Bilecik

Bilecik'te yapılacak aktiviteler neler?

  • - Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri ile Bilecik’in Düşman İşgalinden Kurtuluşu, Ahilik ve Şeyh Edebalı Kültür Sanat Festivalini görün.
  • - Şeyh Edebalı, Ertuğrulgazi, Dursun Fakıh Türbelerini; Metristepe Zafer Anıtı, Söğüt Türk Büyükleri Platformunu ziyaret edin.
  • - Pazaryeri Kınık Köyü toprak ürünleri ile Ağaç Oymacılığı ve Bilecik Bezi ürünlerini alın.

Otobüs: Bölgeye çoğu ilden direkt olarak otobüs ile ulaşım imkanı olmadığı için genellikle Eskişehir ve Bursa illeri üzerinden ulaşım sağlanmaktadır.

Bilecik Otobüs terminalinin kışlaya olan uzaklığı yaklaşık 1,5 km. dir. Terminal ile birlik arasındaki ulaşım ticari taksi yada şehir içi minibüsleri ile sağlanabilmektedir. Birliğe ulaşım sağlayabileceğiniz şehir içi minibüslerinden H1, H2 ve H7 numaralı hatlardır.

Tren: Eskişehir istikametinden gelip İstanbul istikametine giden DDY'ye ait trenler Bilecik ilinden geçmektedir. Ancak tren istasyonu birliğe yaklaşık 10 km. mesafede olduğundan, trenden indikten sonra ulaşım ticari taksi veya şehir içi minibüsler ile sağlanmaktadır.

Hava yolu: Birliğe hava yolu ulaşımı bulunmamaktadır.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >