Biletlerinizi hazırlayın: Fizy İstanbul Müzik Haftası başlıyor

Fizy İstanbul Müzik Haftası

Ben her tarzı dinlerim diyenler de burada, sadece Anadolu rock severim diyenler de... Müziğin karma hali, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde dinleyicilerini bekliyor.

Sonbahara merhaba dediğimiz bu günlerde, müziğin her tonuyla bir araya geleceğimiz bir dizi konser serisine ne dersiniz?

Eğer cevabınız evet ise; o halde sizleri Fizy İstanbul Müzik Haftası'na alalım. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşecek olan konser dizisinde, her tarzdan isim sahne alacak.

Bu kadar övdün de biz kimleri dinleyeceğiz peki diyorsanız, içeriği biraz daha aşağı kaydırmanızı öneriyoruz.

İşte 21 Eylül'e kadar sürecek olan konser dizisinde sahne performaslarıyla Instagram'a sayısız video ve hikaye attıracak olan isimler:

Bülent Ortaçgil

                                    Alternatif müziğin değişmeyen ve eskitilemeyen seslerinden Bülent Ortaçgil, naif şarkılarıyla Zorlu sahnesinde olacak.
Bülent Ortaçgil Alternatif müziğin değişmeyen ve eskitilemeyen seslerinden Bülent Ortaçgil, naif şarkılarıyla Zorlu sahnesinde olacak.
MFÖ

                                    Yılların eskitemediği adamlar olarak da bilinen MFÖ, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde kültleşmiş şarkılarını dinleyicileriyle buluşturacaklar.
MFÖ Yılların eskitemediği adamlar olarak da bilinen MFÖ, Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde kültleşmiş şarkılarını dinleyicileriyle buluşturacaklar.
Athena

                                    MFÖ'nün bir alt grubu desek yanlış olmaz. Gökhan Özoğuz'un eğlenceli sahne performansıyla Athena, Zorlu sahnesinin tozunu attırmaya geliyor.
Athena MFÖ'nün bir alt grubu desek yanlış olmaz. Gökhan Özoğuz'un eğlenceli sahne performansıyla Athena, Zorlu sahnesinin tozunu attırmaya geliyor.
Teoman

                                    Rock müziğin eskimeyen sesi Teoman, Zorlu sahnesinde olacak bir diğer isim. Bakarsınız o da Bülent Ortaçgil ile bir düet yapıverir.
Teoman Rock müziğin eskimeyen sesi Teoman, Zorlu sahnesinde olacak bir diğer isim. Bakarsınız o da Bülent Ortaçgil ile bir düet yapıverir.
Şebnem Ferah

                                    Rock müzik dinlemeye devam ediyoruz. Özlem tekin ile birlikte Türk rock müziğinde farklı bir kimlik oluşturmayı başaran ender kadın seslerden olan Şebnem Ferah, Zorlu sahnesinde olacak bir diğer isim.
Şebnem Ferah Rock müzik dinlemeye devam ediyoruz. Özlem tekin ile birlikte Türk rock müziğinde farklı bir kimlik oluşturmayı başaran ender kadın seslerden olan Şebnem Ferah, Zorlu sahnesinde olacak bir diğer isim.
Kenan Doğulu

                                    Son albümü Vay Be ile başarılı bir çıkış yakalayan pop müziğin marka seslerinden Kenan Doğulu, eski ve yeni şarkılarından oluşturduğu bir karma ile sahnede olacak.
Kenan Doğulu Son albümü Vay Be ile başarılı bir çıkış yakalayan pop müziğin marka seslerinden Kenan Doğulu, eski ve yeni şarkılarından oluşturduğu bir karma ile sahnede olacak.
Selda Bağcan

                                    Anadolu rock müziğin temsilci seslerinden Selda Bağcan, eskiye götürüp kimi zaman hüzünlendirecek kimi zaman tatlı bir tebessüm bırakacak.
Selda Bağcan Anadolu rock müziğin temsilci seslerinden Selda Bağcan, eskiye götürüp kimi zaman hüzünlendirecek kimi zaman tatlı bir tebessüm bırakacak.
Nil Karaibrahimgil
Pop müziğin enerjik ruhlu 'Özgür kızı' Nil Karaibrahimgil, yakın zamanda yayınladığı single'ı ve daha birçok şarkısıyla Zorlu sahnesinin tozunu attırmaya geliyor.
Nil Karaibrahimgil Pop müziğin enerjik ruhlu 'Özgür kızı' Nil Karaibrahimgil, yakın zamanda yayınladığı single'ı ve daha birçok şarkısıyla Zorlu sahnesinin tozunu attırmaya geliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >