Bilgilendirdik: Vizyonun en popüler 5 filmini yorumladık

Deliler filmi resmi karakter afişi

Kış geldi, yapılabilecek en iyi sosyal aktivite sinemaya gitmek. Peki hangi filme gitmeli? Diyelim ki o filme gittik, istediğimiz tadı bulabilecek miyiz? Sizler için vizyonun en popüler 5 filmini yorumladık.

Beyaz perde birbirinden farklı yapımları içerisinde bulunduruyor. Çoğu gişesini popüler kültürün etkileriyle dolduruyor.

Peki gerçekten de izlenilmeye değer ya da sizin ilginize uygun yapımlar mı? Bunu anlamanızın tek yolu, onlar hakkında bilgi almanız.

Bizse sizlere sinopsis ve teknik bilgi kısmından biraz uzaklaştırıp yorumlanmış bilgilerle buluşturuyoruz. İş bu içerikte yer alan bilgiler, editörün kendi görüş ve ön görüsüdür.

Fakat eminiz ki bu görüşler, sizler de akılcı ve doğru yönlendirmeli etkiler bırakacaktır.

Deliler
Tarihi bir yapım olarak karşımıza çıkan Deliler, Osmanlı zamanında var olan Deliler ordusunun hikayesini aktarıyor. Filmin tasarımcıları, oyuncular İsmail Filiz ve Cem Uçan. Seyircili gösterimlerine başlayan yapım, özellikle tarih sevenler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Alt mesaj kavramını ustalıkla içerisinde bulunduran filmin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Erkan Petekkaya ve Yetkin Dikinciler en göze çarpan isimler.
Deliler Tarihi bir yapım olarak karşımıza çıkan Deliler, Osmanlı zamanında var olan Deliler ordusunun hikayesini aktarıyor. Filmin tasarımcıları, oyuncular İsmail Filiz ve Cem Uçan. Seyircili gösterimlerine başlayan yapım, özellikle tarih sevenler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Alt mesaj kavramını ustalıkla içerisinde bulunduran filmin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekiyor. Erkan Petekkaya ve Yetkin Dikinciler en göze çarpan isimler.
Hedefim Sensin
Müziğiyle kısa sürede sosyal medyanın ilgisini toplayan Hedefim Sensin, alışıla gelmiş Ata Demirer filmlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Eyvah Eyvah serilerinden bu yana Trakya komedisi yaptığı yönünde eleştirilen Demirel, Demet Akbağ ve Tarık Ünlüoğlu isimlerinin dışında İlker Aksum ve Gonca Vuslateri ile de bu proje aracılığıyla çalışma fırsatı yakalıyor. Bir çiğ köfteciyi canlandıran Demirer'i Volkan Sütçüoğlu rolüyle görmeyi de özlemedik değil.
Hedefim Sensin Müziğiyle kısa sürede sosyal medyanın ilgisini toplayan Hedefim Sensin, alışıla gelmiş Ata Demirer filmlerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Eyvah Eyvah serilerinden bu yana Trakya komedisi yaptığı yönünde eleştirilen Demirel, Demet Akbağ ve Tarık Ünlüoğlu isimlerinin dışında İlker Aksum ve Gonca Vuslateri ile de bu proje aracılığıyla çalışma fırsatı yakalıyor. Bir çiğ köfteciyi canlandıran Demirer'i Volkan Sütçüoğlu rolüyle görmeyi de özlemedik değil.
Thugs of Hindistan
Aamir Khan'ı izlemek isteyenlerin tercih edeceği bir yapım gibi gözükse de, müzikal sevenlerin de asla hayır diyemeyeceği bir yapım olma özelliği taşıyor demek mümkün. Ülkemizde son yıllarda artmış olan Hint dizi severliliğini düşünürsek de bunun mümkün olacağı oldukça aşikar. Geçtiğimiz yıl ülkemize gelen ve Dangal filmiyle büyük bir zirve elde eden Khan'ı bu sefer çok başka bir kimlikte izleyeceğimiz kesin.
Thugs of Hindistan Aamir Khan'ı izlemek isteyenlerin tercih edeceği bir yapım gibi gözükse de, müzikal sevenlerin de asla hayır diyemeyeceği bir yapım olma özelliği taşıyor demek mümkün. Ülkemizde son yıllarda artmış olan Hint dizi severliliğini düşünürsek de bunun mümkün olacağı oldukça aşikar. Geçtiğimiz yıl ülkemize gelen ve Dangal filmiyle büyük bir zirve elde eden Khan'ı bu sefer çok başka bir kimlikte izleyeceğimiz kesin.
Bizi Hatırla
Çağan Irmak'tan yine göz yaşartacak bir hikaye. Bir baba ve oğlunun duygusal hikayesini aktaran film, sessiz sedasız vizyona girse de, izlenilmeye değer yapımlar arasında yerini alıyor. Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Altan Erkekli gibi isimlerin yer aldığı film, aile kavramına değiniyor ancak editörün görüşü şudur ki Irmak artık bu tarz kavramları kullanmayı bırakmalı. Zira oyuncu kadrosuna bakınca diğer işler de akılda canlanıveriyor. Bu algının bir an evvel değişmesi gerek demek mümkün.
Bizi Hatırla Çağan Irmak'tan yine göz yaşartacak bir hikaye. Bir baba ve oğlunun duygusal hikayesini aktaran film, sessiz sedasız vizyona girse de, izlenilmeye değer yapımlar arasında yerini alıyor. Binnur Kaya, Sumru Yavrucuk, Tolga Tekin, Özge Özberk ve Altan Erkekli gibi isimlerin yer aldığı film, aile kavramına değiniyor ancak editörün görüşü şudur ki Irmak artık bu tarz kavramları kullanmayı bırakmalı. Zira oyuncu kadrosuna bakınca diğer işler de akılda canlanıveriyor. Bu algının bir an evvel değişmesi gerek demek mümkün.
Bohemian Rhapsody
Freddie Mercury'i daha yakından tanımamızı sağlayan biyografik film, özellikle Mercury müziğini sevenler için nostaljik bir değer taşıyor. Fakat filmin sadece albüm hikayesi olduğunu söylemeyenler de yok değil.
Bohemian Rhapsody Freddie Mercury'i daha yakından tanımamızı sağlayan biyografik film, özellikle Mercury müziğini sevenler için nostaljik bir değer taşıyor. Fakat filmin sadece albüm hikayesi olduğunu söylemeyenler de yok değil.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >