Bill Gates Bodrum'da yemek yedi: Ufak bir servet bırakıp gitti

Bill Gates ve Tekne
Bill Gates ve Tekne

Milyarder iş insanı Bill Gates'in Bodrum'geldiği öğrenildi. Bodrum'da ünlü bir et bir restoranında yemek yediği öğrenilen Gates'in hesap olarak 80 bin TL ödedi. Ziyaretini gizli tutan Bill Gates, yemek yedikten sonra ülkeden ayrıldı. Milyarder iş insanının teknesi en son Süveyş kanalında görüldü.

Microsoft kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından biri olan Bill Gates geçtiğimiz günlerde Lüx teknesi ile Bodrum'a geldiği öğrenildi. Bodrum'da arkadaşları ile birlikte pahalı bir et restoranında yemek yiyen Gates ve arkadaşları basın mensuplarına yakalanmamayı başardılar.

Gates ve arkadaşlarının Türkiye ziyareti çok uzun sürmedi. Ülkemizde yemek yiyen Gates için "çerez parası" niteliğinde olan bir hesap ödeyen iş insanı, daha sonra Türkiye'den ayrıldı. Bilgilere göre Gates'in teknesi şu sıralar Süveyş Kanalı çevresinde. Peki Gates ve 6 arkadaşı, Türkiye'deki ziyafetinde ne kadar ödedi dersiniz?

Bill Gates, 80 bin TL hesap ödedi

Bilgilere göre Bill Gates ve yakın arkadaşları restoranda ziyafet yaptılar. Masayı donatan Gates, yediklerinin karşılığında hesap olarak 80 bin TL ödeme yaptılar.

Ziyaretini gizli tuttu

Ziyaretini gizli tutan ve basına yakalanmamayı başaran Gates, ardından mekandan ayrılıp lüks teknesine geçti. Gates'in teknesinin Süveyş Kanalı yakınlarında olduğu öğrenildi.

Bill Gates'in Bodrum'a yaptığı ziyaretle ilgili bilinen başka bir detay yok.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >