BİM bu kez de LG K9'u uygun fiyattan satışa çıkarıyor

LG K9
LG K9

LG'nin giriş seviyesindeki akıllı telefonu K9, piyasadaki fiyatından daha ucuza BİM'de satışa çıkıyor. 22 Şubat'ta satışa sunulacak olan telefonun ayrıntıları ve kampanyayla ilgili detaylar haberimizde:

Giriş ve orta seviyedeki akıllı telefonları uygun fiyatla müşterilerle buluşturan BİM, çok tutan bu politikayı devam ettiriyor. Sınırlı sayıdaki telefonlar kısa sürede tükenebiliyor. Dolayısıyla BİM'den yeni bir telefon satın almak isteyenlerin acele etmesi gerekiyor.

350 TL'lik bir kazanç sağlıyor

Son olarak LG K9 için de bir indirim söz konusu. Piyasada farklı fiyatlardan (1099 TL, 999 TL) satılan telefon, BİM'de 850 TL'ye raflara çıkıyor. Bu da aslında çok ciddi bir indirim yapıldığı anlamına geliyor.

BİM'de aynı gün LG K9 haricinde de birçok farklı teknolojik ürün satılıyor. Bunlar arasında kulakiçi yapıda kulaklıklar da var; selfie çubuğu ve harici bataryalar da...
BİM'de aynı gün LG K9 haricinde de birçok farklı teknolojik ürün satılıyor. Bunlar arasında kulakiçi yapıda kulaklıklar da var; selfie çubuğu ve harici bataryalar da...

LG K9 teknik özellikleri

5 inç'lik ekranda 1280 x 720 piksel çözünürlükte görüntüler oluşturabilen telefon, aslında giriş seviyede bir ürün için beklentileri karşılıyor. Qualcomm Snapdragon 210 yonga seti, 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama birimi telefonun teknik detayları arasında. Ancak bu kapasiteyi ekstra bir microSD kart yardımıyla 32 GB artırmak mümkün oluyor. Elbette kamera tarafı da büyük önem taşıyor. LG K9'un arkasında 8 MP, önünde ise 5 MP'lik kamera yer alıyor.

Teknik özellikleri bir kenara bırakıp işin BİMkampanyası boyutuna geldiğimizde ise ürünün 22 Şubat'ta satışa çıkacağını belirtmek gerekiyor. Az önce de bahsettiğimiz gibi ürünü satın almayı düşünenlerin elini çabuk tutması gerekiyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >