Bir gece ansızın geldiler: Türk hacker'lar Hollanda web sayfalarını hackledi!

türk hacker
türk hacker

Hollanda'nın faşist karar ve uygulamalarına karşı harekete geçen Türk hackerlar, Hollanda'ya ait birçok farklı web sayfasını kilitleyerek saatlerce erişimi engelledi. Yoğun siber saldırılar devam ediyor...

Birkaç gün önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya'ya karşı faşist uygulamalar yapan Hollanda, Avrupa demokrasisinin iç yüzünü bir kez daha göstermiş oldu.
Karşınızda Avrupa demokrasisi: Hollanda polisi Bakan Kaya'yı aracından zorla çıkarttı
Facebook, Twitter ve diğer sosyal mecralarda büyük yankı uyandıran bu durum dünyanın birçok farklı bölgesinde yaşayan Türkleri harekete geçirerek konsolosluk önünde protesto yapmalarına sebep oldu. GZT.com olarak Hollanda İstanbul Başkonsolosluğunun önünden gerçekleştirdiğimiz 1 saat 10 dakikalık canlı yayını buradan izleyebilirsiniz.

Yaşanan bu faşist uygulama, Türk hacker'ları da harekete geçirdi ve Aslan Neferler Tim, Türk Hack Team, Ayyıldız Tim hacker grupları, Rotterdam Havayolları sitesi başta olmak üzere birçok farklı kurumun web sayfasını hackledi.

Aslan Neferler Tim hacker grubu, yaptığı açıklamada "Madem bakanımız inemedi, Rotterdam'dan da kimse kalkamasın diye vurduk, tüm sistem çöktü. Artık Database hatası veriyor sunucuları, Rotterdam Havayolları'na ulaşılamıyor" açıklamasını yaptı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >