“Bir Mucize Olsun” dizisi 3 bölüm dayanabildi, final yapıyor

Bir Mucize Olsun
Bir Mucize Olsun

Cuma akşamları yayınlanan dizi “Bir Mucize Olsun”un final kararını dizinin başrol oyuncusu sosyal medya hesabından duyurdu.

Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur, Ayşegül Günay, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Anıl İlter, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Anıl Yıldız, Ebru Emre gibi başarılı oyuncuların yer aldığı “Bir Mucize Olsun” dizisi Reytinglere yenik düştü. 'Bir Mucize Olsun' 3. bölümü ile final yapma kararı aldı. İddialı dizi, son yayınlanan bölümü ile sıralamada ilk 10'a girememişti, kanal ipini çekti.FOX TV ekranlarında yayın hayatına yeni başlayan 'Bir Mucize Olsun' dizisi düşük gelen reytinglerin ardından final kararı aldı.

Bir Mucize Olsun
Bir Mucize Olsun

"Emekçilerin eline sağlık"
Furkan Palalı, "Bu projeye inanıp emek verenler de var, vermeyenler de. Verenler de kendini biliyor, vermeyenler de. Emekçilerin eline sağlık. Desteğiniz için teşekkürler, gönlünüz rahat olsun, gerekli açıklama yarına kadar yapılmazsa, ben seve seve yapacağım" dedi.
"Emekçilerin eline sağlık" Furkan Palalı, "Bu projeye inanıp emek verenler de var, vermeyenler de. Verenler de kendini biliyor, vermeyenler de. Emekçilerin eline sağlık. Desteğiniz için teşekkürler, gönlünüz rahat olsun, gerekli açıklama yarına kadar yapılmazsa, ben seve seve yapacağım" dedi.
Reytingler memnun etmedi
Bir Mucize Olsun, yayınladığı ilk bölümüyle Total'de 8. sırada AB'de ise 10. sırada yer almıştı. İkinci bölümündeyse Total'de 11. sırada AB'de ise 10. sırada yer aldı.
Reytingler memnun etmedi Bir Mucize Olsun, yayınladığı ilk bölümüyle Total'de 8. sırada AB'de ise 10. sırada yer almıştı. İkinci bölümündeyse Total'de 11. sırada AB'de ise 10. sırada yer aldı.
“Bir Mucize Olsun”un konusu
Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.
“Bir Mucize Olsun”un konusu Çukurdere’nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude’nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi bir yaşam sürmektedir. Sefalet ve umutsuzluk içinde geçen günlerden bir gün kapılarını Yiğit adında genç bir avukat çalar. Gerçek anne babasının kim olduğunu bilmeyen Damla’ya dedesinin ülkenin sayılı zenginlerinden biri olan Azim Sancaktar olduğunu ve ona yeni bir hayat vermek istediğini söyler. Yiğit getirdiği haberle Damla’ya zorluklarla dolu bambaşka bir dünyanın kapılarını açmakla kalmayacak ona aşık da olacaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >